Şimdi Ara

Xperia SP kullanıcıları buraya (merak edilenler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,uzun zamandır kararsız kaldığım telefonu hafta sonu aldım.İlk izlenimlerimi aktarayım arkadaşlar.

1) Telefon görünüm olarak ve tasarım olarak gayet şık.Arkadaşlarımın baya ilgisini çekti.
    2) İnternet hızı oldukça başarılı.Akıcı ve hızlı.Eşimde iphone 4s var onunla kıyasladığımda ve bi fark yok.Takılma vs. görmedim.
    3) Dahili haporlör sesi tatmin edici.Kulaklıktan kaliteli sesler alabiliyorsunuz.
    4) Kameraya gelince karalık ve loş ışık altındaki çekimi beni pek sarmadı.Bilemiyorum ama sanki 4s in kamerası daha iyi gibi.
    5) Telefonun kutu içeriği resimlerde var.Ayrıyetten kutu içeriğinde çizilmez ekran filmi çıktı.
    6) Telefon ergonomik olarak ele otuyor.Parmakları büyük olanlar tek elile rahat kullanabilir.
    7) Şeffaf tolbarda bildirim ışığı mevcut.Ayrıyetten fotoğraflarda arka plan ışık rengini veriyor.
    8) Batarya hakkında bişey diyemiycem dün aldım daha.Batarya %50 dolu geldi.öğlen aldım baya bi kurcaladım gece bağladım şarjı.ilerleyen günlerde yazarım.
    9) Dokunmatikte herhangi bir algılama sorunu veya takılma görmedim.
    10)Ekran kalitesi oldukça iyi renkler çok canlı.Demo videosu baya bi göz alıcı

Şimdilik izlenimlerim bunlar.
     Xperia SP kullanıcıları buraya (merak edilenler) Xperia SP kullanıcıları buraya (merak edilenler) Xperia SP kullanıcıları buraya (merak edilenler) Xperia SP kullanıcıları buraya (merak edilenler) Xperia SP kullanıcıları buraya (merak edilenler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacar -- 10 Haziran 2013; 23:31:13 >

• Oyun test edebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim oyun testlerim: Fast and Furiost 6 gayet başarılı
    eternal warriors 2 bölüm sonunda saniyelik takılma oluyor ama genelde çok iyi
    real racing 3 gayet akıcı (ama oyun zor :D)
    temple run 2 hiçbir sorun yok

dahada test etmemizi istediğiniz oyun olursa yazabilirsiniz.

kullanıcılara bir sorum olacak beyaz duvar kağıdı açtığımda sanki ekranda dikey bir şekilde ince çizgiler iniyor. Bu ekranın özelliği mi yoksa telefondamı bir sorun var?
  • teknosa'daki demo cihazında gördüğüm bir sorun vardı sanki, parlaklık ayarı en sonda iken bile ekrandaki wallpaperda tam siyah rengi vermiyor gibiydi, sanki ekranın bir üst tabakasında beyaz bir tabaka varmış gibi. Sizde de böyle mi durum acaba?
  • Oyun ve internet performansı çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Sneijderr -- 11 Haziran 2013; 13:49:43 >
  • bir kullanıcıda nexus 4 ile sp yi kullansada incelemesini yapsa ya yaaaa :(
  • Bu arada fiyat yazmayı unutmuşum vatanda hafta sonu indirimi vardı 1119 tlye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacar

Bu arada fiyat yazmayı unutmuşum vatanda hafta sonu indirimi vardı 1119 tlye aldım.

saol bilgilendirme için trdükkanda da 1180 tl vatan dan da alınabilir ama nexus 4 ü neden tercih etmediğinizi sorabilir miyim?
  • inceleme için teşekkürler böyle bir konuya ihtiyaç vardı..
  • gacar kullanıcısına yanıt
    hafta sonu vatanda 1200 tlydi diye hatırlıyorum.
  • Vatanın internet sitesinden almadım arkadaşlar.İzmir bornovada ankara asfaltı üzerindeki vatandan aldım,1119tl bonusa 10 taksit.
    Nexus 4 ü teknosadaki görevli eleman önerdi.Bu fiyata daha iyisi bu olur dedi ama ben Sp aldım.Donanımı kıyaslamadım hiç.Belkide daha iyidir.
    Çok uzun zamandan beri Sonyericsson kullandım.Memnundum onun için sony.
  • Sp 'nin performans ve ekranı çok iyi görünüyor. Kamerayı düşük ışıkta pek beğenmedim. Ama gündüz çok iyi çekiyor.pili de çok uzun süre dayanıyor. Bu telefona 32 gb sd kart aldım ama nasıl root edileceğini bulamadım.kendi hafızasından size 4 gb kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead Trigger adlı oyunu test edebilir misiniz?
  • root ile bişeylerde yapsanız çok güzel olucak
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    UltrabookReviewyoutube
    Sony Xperia SP games test and gaming performance
    http://www.youtube.com/watch?v=o5LggxXULQA
    buyur burda var kardeşim
  • Telefonun şarj durumunu merak edenler için birkaç açıklama yapmam gerekirse;
    -Günlük kısa konuşmalar yaparım 5-10 foto çekerim derseniz 2 gün garanti.
    -Günlük kısa konuşmalar yaparım 5-10 foto çekerim + 2-3 saat internete girerseniz 1 gün yada 1 günü biraz geçer.
    -Günlük kısa konuşmalar yaparım 5-10 foto çekerim + 2-3 saat internete girerseniz+2-3 saati oyun oynarsanız 10 saatkadar dayanıyor.

Birde kullandıkça şarjı dahada uzuyor gibi geldi.Bilginize...
  • İYİ GÜNLER Ürünü teknosadan 1 hafta önce aldım telefonun kırmızı şeritli koruyucu bandını çıkardım altında zaten yapıştırılmış bir koruyucu film olduğunu farkettim sizdede durum böylemiydi ? KUTUDAN 1 ADET ÇIKTI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.