Şimdi Ara

xperia sp mi alalım lumia 920 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen bana büyü demişsinde şunu diyorum samsung ,huwai ,apple ,nokia yı soniyi akla gelebilecek telefonların içinde sadece blackberi kim uretdiğini bimiyorum burda gerideyim orda büyümem lazım ama gerek yok kardeş blacberk elee aram yok daha dogrusu blackberkin tadını bilmiyorum. yani tatlımı,acımi,eşkimi,tuzlumu o yönden bilmiyorum ve bakta da istemiyorum ve son olarakda önemli olmayan bi konuyu daha sonra bu konuya bakanların ilgisini çekmeyecek bi konuyu daha fazla uzatmayalım BOŞ VER BLACBERKMİŞ NEYMİŞ BOŞVERR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ben hakliysam susma gibi bi erdemlik yap

• he seen haklisin ben susuyorum geri çekiliyorum binbaşım

• Kamera 920

Geri kalan her şey için Xperia SP...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexmason78

Kamera 920

+1.. Aynen..

• quote:

Kamera 920

kamera
    hız
    gelişken market
    sağlamlık
    daha kaliteli ekran

bunları göz önünde buldundurdum bir hafta araştırdım izlemedigim video kalmadı lumia 920 aldım iyikide almışım z neysede sp hiç iyi değilmiş
  • Lumia 920
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

quote:

Kamera 920

kamera
    hız
    gelişken market
    sağlamlık
    daha kaliteli ekran

bunları göz önünde buldundurdum bir hafta araştırdım izlemedigim video kalmadı lumia 920 aldım iyikide almışım z neysede sp hiç iyi değilmiş

Market bayağı gelişken hocam Fifa 13 daha yeni geldi maşallah.Ama 920'de pişman edecek bir telefon değildir hayırlı olsun.Sağlamlık olarak Xperia SP plastik değil bunuda söyleyeyim yani ikisininde sağlamlığı aynı derecede neredeyse.Hız olarak bir şey demiyorum Adreno 320...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Lorenz -- 27 Ağustos 2013; 15:48:01 >
  • xperia sp kullanıcısıyım.
    Sp'nin wifi çekimi güçlü değil. Belirli bir mesafeden sonra çekmiyor.
    Kamerası yeteri kadar iyi değil.
    Bu iki kusur bir güncelleme ile giderilebilir.
    Telefon hızlı, tasarımı harika, ekran görüntüsü çok iyi.
    Windows phone'ları bir çok kişi tavsiye etmiyor. Şahsen kullanmadığım için bir şey diyemem.
    Nokia telefonlarının genel olarak kamerası iyidir. Öyle wifi çekim sorunu gibi sorunları olmaz.
    İşletim sistemlerini karşılaştırırsak Android bir kaç adım önde.
    Üstelik android 5 çıkacak, sp çok büyük ihtimal android 5'i alacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kamera 920

kamera
    hız
    gelişken market
    sağlamlık
    daha kaliteli ekran

Market bayağı gelişken hocam Fifa 13 daha yeni geldi maşallah.Ama 920'de pişman edecek bir telefon değildir hayırlı olsun.Sağlamlık olarak Xperia SP plastik değil bunuda söyleyeyim yani ikisininde sağlamlığı aynı derecede neredeyse.Hız olarak bir şey demiyorum Adreno 320...

fifa 13 nereye geldi playemi nokianın şeyinemi zde var bende indirim oynarım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kamera 920

kamera
    hız
    gelişken market
    sağlamlık
    daha kaliteli ekran

fifa 13 nereye geldi playemi nokianın şeyinemi zde var bende indirim oynarım?

Windows Phone marketinde olması lazım yanılmıyorsam Fifa 12'de olabilir.

• Bencede kesınlıkle sp.

• Lumia 920. Windows phone uygulama marketi android kadar gelişmiş değil ama bu nereye kadar? Android ve Windows Phone platformları arasında kalan arkadaşlarımıza sürekli androidi öneriyoruz. Neden çünkü google play de uygulama sayısı fazla. İnsanlar bu düşünce sistemiyle hareket ettiği zaman windows phone platformuna sahip telefonlar satılmıyor, böylelikle market gelişemiyor. İlk çıktığı zamanlarda android ve ios platformlarında modern combat, most wanted oynamıyorduk. Ayrıca windows phone da uygulama yok git android al derseniz 150.000 uygulama üretip markete koyan windows phone mühendislerinin hakkına girmiş olursunuz. Dolayısıyla windows phone çok yeni bir platform ve gelişmesi için zamana ve desteğe ihtiyaç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

sakın nokia ya yanaşma çok karmaşık xperia al hiç olmasa internetin varsa google playden istedigin uygulamayı rahatlikla indirebiliyorsun ama nokiada böyle bi şansin oldugunu sanmıyorum kardes ha bana böyle bişey soracaksan :google playın yani androidde google playin hataaları var mi diye soracaksan şunu sana söyleyim sadece tek bi hatası var bazı uygulamalar vürüslü onun dışında başka sorun yok bitane vürüs programını yüklersin olur biter ama alacaksan androidden şaşma sakın ios sa syimbila yaklasma çok dandikler

bak kardeş

ios yani apple alacaksan fotoraf çekmek için al

syimbıl yani nokiayı alacaksan ara görüş

android yani samsung,xperia blacberk,huvayi, alacaksan hem fotoraf hem oyun hem ara görüş hepsini rahatlıkla yapabilirsin

BENİM SANA TAVSİYEM ANDROİDDEN ŞAŞMA

Ohooo hocam katliam yapmışsınız resmen.
    Ayrıca android platformunun arkasında bu kadar durulacak bir platform olduğunu düşünmüyorum. Hee 4.3 veya ileri sürümlerde stabilite vb. sorunları çözerlerse o zaman başka.

• Evet bak orda haklisin sitebilize sorunu var 4.3 den sonrasinda sanki çekirdeklerde sorun var gibi yoksa amd tabanlimi oldu bu telefonlar yani android telefonlar

• bence özellikle de android cephesinde yalnızca amiral gemileri tercih edilmeli
    920 şu an amiral gemisi olduğuna göre ...
    ve ablan çok oyun oynamazmış , wp nin eksiği de oyuun değil mi
    yani l920 daha uygun ablana
  • quote:

Kamera 920

Aynen katılıyorum

• http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-SP-vs-Nokia-Lumia-920

buyur burda karsılastırılmaası var..hiç düşünmeden XPERİA SP ..
  • berhan? kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata en iyi telefon LG Optimus G. Aşağıdaki linkten kıyaslayın kendiniz karar verin. Ben Lg Optimus G tavsiye ederim. True IPS ekranı bile bu telefonu almak için yeterli sebep.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5364&idPhone2=4941
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel hastası

sakın nokia ya yanaşma çok karmaşık xperia al hiç olmasa internetin varsa google playden istedigin uygulamayı rahatlikla indirebiliyorsun ama nokiada böyle bi şansin oldugunu sanmıyorum kardes ha bana böyle bişey soracaksan :google playın yani androidde google playin hataaları var mi diye soracaksan şunu sana söyleyim sadece tek bi hatası var bazı uygulamalar vürüslü onun dışında başka sorun yok bitane vürüs programını yüklersin olur biter ama alacaksan androidden şaşma sakın ios sa syimbila yaklasma çok dandikler

bak kardeş

ios yani apple alacaksan fotoraf çekmek için al

syimbıl yani nokiayı alacaksan ara görüş

android yani samsung,xperia blacberk,huvayi, alacaksan hem fotoraf hem oyun hem ara görüş hepsini rahatlıkla yapabilirsin

BENİM SANA TAVSİYEM ANDROİDDEN ŞAŞMA

Fotoğraf çekmek için Apple mı? Senin dünyadan haberin yok Nokia 920 Carl Zeiz lens kullanıyor ve PureWiew teknolojisini. Video yetenekleri cabası,titreşim engelleme var,gece çekimleri muhteşem ve dahası çok stabil. Ve Blackberry android kullanmıyor sen nerede yaşıyorsun? Blackberry OS kullanıyordu 10 du sürümü galiba. Sitesine gir bak ve sakın Nokiayı kötüleme yılların telefon üreticisi,çok sağlam telefon yapîyorlar (3310) ve bir dahaki telefonum Lumia serisinden olacaktır ve uygulama konusunda şüphe etme adamların parası var. Adamlar Windows 8 çıkardı dokunmatik ekrana geçirdi bilgisayarları. Geleceğin sistemi WP8

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.