Şimdi Ara

xperia t3 mu xperia zr mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben zenfone 5 almayi planliyodum ama butcem bayagi artti ve 1300 tl ye cikti bu fiyata bu iki telefon dikkatimi cekti bu iki telefonun + lari - leri neelerdir kullanan arkadaslar tavsiye eder mi veya bu fiyata baska tavsiye edeceginiz telefonlar var mi

Telefon vatan gold yada teknosadan alinacak simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zr daha ustun bır cıhaz
  • Peki su an bulundugum yerde zr 1249 tl lg g2 16 gb 1350 tl sence aradaki 100 tl ye deger mi dusunduren 16 gb olusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

Peki su an bulundugum yerde zr 1249 tl lg g2 16 gb 1350 tl sence aradaki 100 tl ye deger mi dusunduren 16 gb olusu

G2 için değer biri S4 Pro biri Sd800 G2 daha güncel ve biliniyor.

• İse sadece islemci acisindan bakma g2 nin malzeme kalitesi belki en dandik akilli telefindur ve sony arayuz optimizasyonu lg den daha iyi o kisiye gore demeyin arayuz sadece goruntu degildir sarja etkisi kasmalara etkisi en onemli olan faktordur

• Bütçe tam olarak nedir ?

Xperia ZR alın derim.

Bütçeniz

G2
    Nexus 5 e yeterse bunlarada bir bakın derim
  • quote:

İse sadece islemci acisindan bakma g2 nin malzeme kalitesi belki en dandik akilli telefindur ve sony arayuz optimizasyonu lg den daha iyi o kisiye gore demeyin arayuz sadece goruntu degildir sarja etkisi kasmalara etkisi en onemli olan faktordur

Madem biliyosun bize niye soruyosun,konu açıyosun kardeş?
    Malzeme kalitesi olarak Samsung'da plastik kullanıyor,Zopo,General Mobile,Dark gibi markalarıda es geçmişsiniz,kullanıcağınız bir kııf zaten yeterli.
    Arayüz olarak bende Sony'nin daha iyi arayüzü olduğunu söylüyorum,daha sade ve daha stabil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 13 mü Huawei P60 Pro mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya nexus 5 de dosya aktarimi icin bi dosya gerekiyo sirf bu yuzden istemiyorum onu ama g2 de hafiza yeter mi dusursem hemen kirilir mi malzemesi asiri dandik iste bunlar beni zr ye yonlendiriyor

• enis_furkan kullanıcısına yanıt
    G2 de kronik sorunlar çıkmaya başladı son zamanlarda zr güzel cihazdır. Z1compact a da bakabilirsiniz

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-z1-compact/productDetails.aspx?productId=telcepsonxpz1c&categoryId=371946
  • Teknik ve inceleme olarak soyledigim tellerde emin ol senden daha cok bilgiye sahibimdir zaten o yuzden ilk yorumda kullananlardan tavsiye istedim ve samsung =cop gmd fiyati asiri uygun diye kimse malzeme kalitesine bakmadi saydigin diger modelleri bu konularla hasir nesir olmayanlar bilmez ve almaz

• Ya ben netten siparis vermem teknosa vatan gold gibi bilindik yerlerden alicam telide butcem 1250 tl falan

• quote:

Teknik ve inceleme olarak soyledigim tellerde emin ol senden daha cok bilgiye sahibimdir zaten o yuzden ilk yorumda kullananlardan tavsiye istedim ve samsung =cop gmd fiyati asiri uygun diye kimse malzeme kalitesine bakmadi saydigin diger modelleri bu konularla hasir nesir olmayanlar bilmez ve almaz

Tamam kardeş,sen en iyisini biliyosun şu bitmek tükenmeyen egonuzdan vazgeçin.Samsung'un Gm'nin çöp olduğunu girdiğim konulara bakarsan görürsün zaten.
  • enis_furkan kullanıcısına yanıt
    Z1c burada indirimde değecek bir para hepsiburada.com da güvenilirdir. Zr den daha iyidir z1compact. Bir düşünün derim
  • Bana egolu demissin bu egoysa evet egom var ama sadece bi ozellik soyleyip kullanmadan yorum yapmissin ve kendi cop dedigin telleri burada kendin savunmussun bi tel icin hersey islemci degildir malzeme kaliteside bi tel icin cok onemli bir unsurdur

• xperia zr hafıza 8gb mış xperia z ye de bakabilirsin hafızası 16 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodypecker -- 20 Ağustos 2014; 17:23:19 >
  • Zr de hafiza karti var o sikinti olmaz 32 lik alirim videolari muzikleri atarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis_furkan -- 20 Ağustos 2014; 17:24:43 >
  • quote:

Bana egolu demissin bu egoysa evet egom var ama sadece bi ozellik soyleyip kullanmadan yorum yapmissin ve kendi cop dedigin telleri burada kendin savunmussun bi tel icin hersey islemci degildir malzeme kaliteside bi tel icin cok onemli bir unsurdur

Bak kardeşim belli ki yanlış anliyosun tatlıya baglayalim.Sen G2 için defermi dedin değer dedim ZR kotu demedim olay bu yoksa ZR de on numara

• Beyler benim bütçem de 1200 1300 civarında LG g2 mi sony t3 mü sizce hangisi ya da baka önerşniz olur mu ?
  • yiğitömür Y kullanıcısına yanıt
    G2

• illa sony olsun diyosan zr ilr z nin özellikleri hemen hemen aynı ve z daha ince onada bakabilirsin ama o fiyata g2 al derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.