Şimdi Ara

xperia x10 mini satmayı düşünüyorum,fiyatta da karar kıldım.Teşekkürler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi,0 kutusunda hiç açılmamış ve kullanılmamış mini satmayı düşünüyorum.Fiyat konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.(telefonu Türkiye'de satan çok kişi göremedim ondan dolayı ortalama fiyatı falan da bilmiyorum ama İtalya'da 300 euro gibi bir fiyattan bahsediyorlardı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angilonit -- 23 Temmuz 2010; 0:18:50 >

• sana kaça mal olduki ona göre sat
  • ben herhangi bir ücret ödemedim telefona ablam sony ericson'un düzenlediği yarışmadan kazanmış,o da bana verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angilonit -- 13 Temmuz 2010; 14:41:30 >
  • pasaport kaydı yapıldı mı?
  • hayır henüz yapılmadı ama yarın ya da öbürgün yaptırıcam,Türkiye'ye daha bu sabah giriş yaptım
  • herhangi bir fiyat söyleyebilecek yok mu arkadaşlar,en azından bir fikir olur
  • hala önerilere açığım arkadaşlar
  • 600-650 TL
  • tavsiye için çok teşekkür ederim,ürünü satarken bunu dikkate alarak ilana koyacağım .
  • telefonun pasaporta kaydını hallettim açılmasını bekliyorum,açıldığı gibi satıcam.Almak isteyen varsa özel mesaj atabilir
  • seninikide tahminen yurt dışı oldugu için 500-550 arasına gider...
  • o zaman biz 600'den başlayalım belirli bir indirim yaparız
    Bu arada ikinize de çok teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angilonit -- 23 Temmuz 2010; 18:02:04 >
  • 550 TL den satılır bence
  • o zaman pazarlıksız 550'den alacak varsa benimle iletişime geçebilir .İlana koymak için telefonun açılmasını bekliyorum,açılsın da hemen koyayım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: angilonit

o zaman pazarlıksız 550'den alacak varsa benimle iletişime geçebilir .İlana koymak için telefonun açılmasını bekliyorum,açılsın da hemen koyayım .

W705 i 1 ay önce almasaydım , şu an almıştım senden X10 u
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: angilonit

o zaman pazarlıksız 550'den alacak varsa benimle iletişime geçebilir .İlana koymak için telefonun açılmasını bekliyorum,açılsın da hemen koyayım .

W705 i 1 ay önce almasaydım , şu an almıştım senden X10 u

Tüh,neyse yeni telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın

• CİHAZ DURUYOMU KARDEŞ
  • çoktan satmıştır
  • aynen gitmistir o.. aynı fiyata turkcell den alabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.