Bildirim
xperia X10 mu Xperia neo mu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
istersen buraya bak aynı isimli konu açılmış işine yarıyabilir
http://forum.donanimhaber.com/m_51333184/tm.htm -
neo -
X10 iyidir ama eskidi artik neo daha guncel ve iyi bir model -
ben şahsen sony ericsson'dan yazılım sorunları ve teknik servis sıkıntısı konusunda nasibini almış birisi olarak pek sıcak bakmıyorum kendilerine. fakat sen illaki içlerinden birisi olsun dersen xperia neo tavsiye ederim. hem tasarımı çok daha şık hem özellikleri daha iyi olan smartphone pozisyonunda x10'a karşı. ön kamerası olması da ekstra artısı. -
Daha güncel bir model olması sebebiyle neo diyorum bende -
neo varken x10 alalım diye ısrar ederse çak bitne ağzına. öyle saçmalıkmı olur . not:sakinim -
quote:
Orijinalden alıntı: Cherkez26
neo varken x10 alalım diye ısrar ederse çak bitne ağzına. öyle saçmalıkmı olur . not:sakinim
senin önerin makul bir çözüm olabilir Ben dizi falan izliyorum ekranın büyüklüğü, 2.3 güncellemesinin yayınlaşmış olması hep aklımı çeliyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- guide sticker ne demek
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- play protect nedir
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X