Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Kasım ayının başında media marktdan xperia xa1 aldım. daha sonra arkadaşa telefon bakmaya gittiğimizde teşhir ürünü ile benim telefonum arasında arka kapak farkı olduğunu fark ettim. teşhir ürünün daha parlak ve kalın bir yapısı vardı. Benim aldığım telefon ise mat bir kapağa sahip. Bariz bir şekilde malzeme farkı olduğu belli. Birkaç yerde daha inceledim durum hepsinde aynı. Bunu aldığım mağazadaki çalışanlara belirttiğimde ise beni terslediler ilgilenmediler. Hatta aldıktan 1 hafta sonra arka kapağın çizildiğini fark ettim müşteri hizmetlerine gittim 1 senelik kasko yapmışlardı. Kasko kapsamına girmediğini söylediler. Aynı zamanda şebeke sorunu ve ekranın kenarlarında bazen dokunmatik problemi var basmıyor. Benim kasko ve garanti haklarım nelerdir? Ben bu telefonu iade etmek istiyorum. Hele xa1 plus ın da aynı fiyat olduğunu görünce iyice çıldırdım. Haklarım ve yapabileceklerim hakkında bilgi verirseniz severim. Uğraşmaya da hazırım.
Tüketici Hakem Heyeti işinizi görür.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
acaba sana örnek telefonmu satılmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme