Şimdi Ara

Xperia Z 4.4 Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony'nin sitesinde Xperia Z için 4.4 kitkat güncellemesinin 21 Mayıs itibarıyla başlandığı söylenmekte. Benim telefonumda şuanda 4.3 Jelly Bean yüklü. Update Center'da güncelle dediğimde herhangi bir güncelleme bulamıyor?
    Aynı durumu yaşayan başka arkadaşlarda varmı? Bu bir problem midir? Yada dağıtımı yavaş yavaşmı yapılmakta anlamadım.. Konu hakkında fikri & bilgisi olan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstract -- 29 Mayıs 2014; 17:09:24 >

• Böyle büyük güncellemeler update center'a hemen düşmez telefonunuzu bilgisayara bağlayarak sony companion'dan kontrol edin güncellemeyi.
  • Malesef ordada herhangi bir güncelleme gözükmemekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstract

Malesef ordada herhangi bir güncelleme gözükmemekte.

xperia z kullanıcıları kulübü adlı konuya bi baksaydın keşke. herkes sony'ye saydırıyor güncelleme daha gelmediği için. daha Tr ye dağıtılmadı güncelleme. bekleyeceksin mecburen. ha yok ben beklemek istemiyorum dersen flash tool ila 4.4.2 romu flashlayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BUTTERS STOTCH. -- 30 Mayıs 2014; 11:48:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.