Şimdi Ara

Xperia Z (6602) aldim S.A dan.Güncelleme ve genel sorular!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia Z (6602) aldim Suudi Arabistandan. Yaklasik 1000tl ye geldi.Ben de bu sayede xperia z ailesine katilmis oldum. Birkac sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim.

- suan S.A dayim. Ve telefonu Sony Center den aldim. Satan adam tr garantisinin kesinlikle oldugunu soyledi dogru mudur ?

-telefonu yeni aldim. Yapmam gereken herhangi birsey var mi tr de bi sıkıntı yasamamam için?

- benim telefona 4.2.2 guncellemesi gelmedi aceba gelir mi gelirse ne zaman olur veya bu guncellemeyi alan 6602 modeli var mi? Aceba tr de telefonu pcye baglasam pc c. dan guncelleme gelmis olabilir mi ülke değistiemem bir etkide bulunur mu ?

- sim kart nano galiba. Elimdeki normal sim karti ev şartlarinda kesip ayarlayabilir miyim deneyen var mi ?

- forumda dock diye birseyden bahsetmisler tam olarak nedir bu dock ve neden tavsiye ediliyor. Tr de fiyati nedir aceba S.A dan alinsa daha ucuza gelir mi?

- şık ve ' ince ' olmak kaydi ile kılıf önerisi olanlara açigim

Şimdiden cok sagolun sevgilerle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihonan1994 -- 29 Temmuz 2013; 8:39:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum bu soruların cevabı şu an çok önemli

• 1. Bildigime göre garanti geçmiyor Avrupa haricinde. Ama sony centerden aldiysaniz bilemicem onu.
    2. Hayır gerek yok.
    3. 4.2.2 var zaten.
    4. Sim kart mikro, kesersiniz veya alirsiniz ayrica vodafone 12 tlye veriyor mikro simi.
    5.dock sarj unitesi masanin ustune koyuyosun cihazi ona takiyosun sarj kapak yerini acmadan sarj ediyor ayrica dijital saat gibi gozukuyor.
    6.mobilcadde.com'dan guzel kiliflar bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme_programı -- 1 Ağustos 2013; 2:12:09 >
  • dostum simkartı kendin kesmeni tavsiye etmem ben kestim ve mahvettim simkartı en iyisi gidip operatör merkezinden micro sim almak
  • Teşekkür ederim.
    Benim telefon 4.1.2 ve güncelleme olmadığı yazıyor. Dockun gerekliliği nedir? normal şarj kapakçıklara zarar mı veriyor böyle bir tecrube yaşandı mı?

• Cevap bekliyorum arkadaşlar kimse mi bişey bilmiyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.