Şimdi Ara

Xperia Z acılmıyor. ACİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
33.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa pepe

ARKADAŞLAR MEMLEKETE GİDİCEM TELEFONU GITMDEN GUNCELLEYIM DEDIM GÜNCELLEM BİTTİ USB KABLOSUNU ÇEKTIM TELEFON KAPANDI VE AÇILMIYOR SADECE TLEFON RESMI VE UNLEM UYARI İŞARETI ÇIKIYOR ACİL DESTEK YARDIM LAZIM LÜTFEN. AÇMA KAPAMA DÜGMESINE BASIYORUM SADECE UNLEM VE TELEFON RESMI GELIYOR KAPANIYOR.

Bende ünlem falan yoktu. Seus ile yazılımı yükledim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaviourknight -- 23 Haziran 2013; 3:02:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Keşke benim başıma da böyle problemler gelse de uğraşsam. :) Geçmiş olsun. Seus ile onarım yaparsanız sıkıntı kalmaz sanırım.

Bootloader kilidini aç rootla kernel yüklerken usbden çıkar.. Al sana heyecan

Ondan sonra düzelmezse garantiye yollasın,bootloader kilidini açtığınız için garantiniz artık geçersizdir diye mesajla karşılaşsın dimi arkadaş ?

Hocam eğer yazılım işinden anlamıyorsan kimseyi dinleme.Götür elinle bi servise 10 dakikada halletsinler.

O benim söylediğimi yaparsan telefon brick olur ben onu heyecan yaşamak isteyen arkadaşa espri olarak söyledim ama ciddiye alanlarda varmış

Arkadaş yanlış anlamış hocam ben mesajı aldım merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa pepe

ARKADAŞLAR MEMLEKETE GİDİCEM TELEFONU GITMDEN GUNCELLEYIM DEDIM GÜNCELLEM BİTTİ USB KABLOSUNU ÇEKTIM TELEFON KAPANDI VE AÇILMIYOR SADECE TLEFON RESMI VE UNLEM UYARI İŞARETI ÇIKIYOR ACİL DESTEK YARDIM LAZIM LÜTFEN. AÇMA KAPAMA DÜGMESINE BASIYORUM SADECE UNLEM VE TELEFON RESMI GELIYOR KAPANIYOR.

Sony Update Service ile güncelleyin hocam düzelir.
  • arkadaşlar sony xperia ion telefonumu bilgisayardan güncellerken,güncellediğimi unuttum kablosundan çıkarttım.telefon hiç şarj olmamaya başladı.ben çözüm bulup uygulayana kadar telefonun şarjı bitti ve kapandı.bilgisayarda sony pc senkronizasyonu ve sony update yüklü.bunlarla kurtarma işlemi yapabilmem için telefonun şarjı olması lazım.yani kabloyu takerken ses alçaltma tuşu falan iş görmüyor şarj olmadığı için.şu an doğuda hudutta görev yapıyorum.telefonu göndermem almam çoook uzun sürecek.göndermekten başka çarem var mı?
  • Merhaba, Xperia Z sahibiyim ve dün telefonumun şarjının tamamen boşalması ile telefonum kapandı ve eve gelip şarja taktım yarım saat sonra ise telefonumu açmayı denediğimde açılmıyor. Şarja taktığımda ışık yanıyor fakat kırmızı yanıyor sürekli.Dünden beri şarjda tutuyorum ve bir değişme yok. Desteği aradığımda açma/kapama tuşuna ve ses yükseltme tuşlarına aynı anda basılı tutun titreme olması gerekiyor dedi oda olmadı servise yollayın dedi. Servise şuanda yollamak istemiyorum 2 3 hafta sürücek çünkü telefon bana şuanda gerekli. Ve Antalya / Finike de ikamet ediyorum öğrenciyim burda öyle üst düzey iyi bir teknik servis yok hatta yok bile diyebilirim. Bu konuda bilgisi olan ve ya önerisi olan var mı ? Lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.Bu arada sony update service yi felanda denedim pc companion daki onarma işlemlerinide denedim yine aynı şekilde usb yi takarken açma/kapama düğmesine ve ses açma tuşuna basılı tutup takın dedi ve denedim değişen hiç bir şey olmuyor tık yok telefonda şuanda yardımcı olur musunuz lütfen duacınız olucam

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan.1905

quote:

Orijinalden alıntı: dtmehmethan

telefon açılmıyo i sony yazısı geliyo sonra kapanıyo.sonra tekrar gelip gidiyo yani pc ye bağlayamıyorum.bi yardımcı olun lutfen daha 1 hafta oldu telefonu alalı ya

seus ile yazılım onarımı yap olmazsa şu konuya bak

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=75051742

hocam benim telefonum şarjımın tamamen boşalması ile kapandı ve artık açılmıyor şarja takıyorum ışık yanıyor fakat telefonum hiç bir şekilde açılmıyor ve 2 gündür durum aynı telefonsuz kaldım çok zor durumdayım ve antalyada finikede öğrenciyim burda öyle götürebilceğim bir servis yeride yok garantiye versem 1 ay telefonsuz kalmam demek bütün yönergeleri izledim her yeri araştırdım her programı denedim ve bu seusu da denedim ordaki yönergede de ses kısma tuşuna basılı tutup usb yi takın diyor yapıyorum bekliyorm ve gene tık yok hiç bişey olmuyor ve bu verdiğin linktede aynı olay var ses kısma tuşuna basma olayı felan benim telefonum hiç bir şeye yanıt vermiyor açamıyorum ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: dualslayer

http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

bu programı indirin sizden telefon modelinizi secmenizi isteyecek sonra ses kısma tuşuna basarak usbye takın ve bi müddet bekleyin internet hızınıza bağlı olarak romu indirmesi uzun sürebilir ve telefonunuz eski haline gelir korkmanıza gerek yok program türkce ve orjinal sony yazılımı benim başıma gelen daha vahimiydi telefonu komple sökmem gerekmisti batarya bağlantısını kesmem için

çalıştı tşekkürler hocam

• hocam bendede xperia p var. bende rom kurarken aynısını yaşadım surekli yeniden baslıyo ve farklı rom oldugu ıcın update falan calıstıramıyorum bana vı oneriniz varmı ? :(
  • Arkadaşlar benım telefonum sony xperıa z telefonum %0 sarj dıyerek kapandı acılmıyor ekrana sony yazısı gelıyor sonra kendı kendıne kapanıyor ne yapmam gerek ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.