Şimdi Ara

xperia z alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yurt dışından xperia z gelecek 1000 tl ye kayıtsız sizce alınabilir mi kronik sorunları varmı bir defa alıp ölene kadar telefonu kullanmak istiyorum o yüzden sıkıca araştırma yapıyorum

• Xperia Z gayet güzel bir cihaz. Sıfır kutusu açılmamış ise 1000 TL'ye alınır. Belli başlı bir kronik problemi de yok. Tabi her zaman belirtildiği gibi elektronik şans işi. Pasaport kaydıyla birlikte 1120 TL'ye gelir.

Türkiye'de paralel ithalat olanları en ucuz 1400 TL, resmi Sony garantili olanları 1800 TL civarında satılıyor. Tabi yurtdışından getireceğiniz telefonun garantisi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 2 Kasım 2013; 21:26:17 >
  • kardeş xperia z kullanıcısıyım ancak şuandan sonra yeni alacaksan alınmaz. donanım olarak biraz geri kaldı. LG G2 1275liraya başarı garantili alınabiliyor. bence bütçeni zorla g2 al
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    LG G2, nerede satılıyor bu fiyata. Ben göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

kardeş xperia z kullanıcısıyım ancak şuandan sonra yeni alacaksan alınmaz. donanım olarak biraz geri kaldı. LG G2 1275liraya başarı garantili alınabiliyor. bence bütçeni zorla g2 al

kardesım zahmet olmassa pm den 1275 tl ye olan g2 nın lınkını atar mısın bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde satılıyor 1275 tl ye link alabilirmiyim hocam gidip hemen alalım :)
  • Ben 2 gün önce websibir.com dan aldım TIKLA. Enpara kullanarak 1295tlye mal oldu Başarı Garantili. Şuan başka bir sitede 1354tl-100tl (Enpara) 1254TLye alabilirsiniz. TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 2 Kasım 2013; 21:42:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CF MOTO Alınır mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınir bende W yıl sonra z4 cıkarsa alacağım sony candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üründen şikayetci olan insanlar var ben o yüzden cekiniyorum almak için
  • valla ben çok memnunum daha hiç pişman etmedi. 1000 liraya alabiliyosan kaçırma derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.