Şimdi Ara

XPERIA Z EKRAN PARAMPARÇA OLDU YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha 1.5 haftalık vodafone dan alınma xperia z nin ekranı kırıldı. Otobüste gidiyordum şofor birden frenleyince otobüsteki basamaklara düştüm telefon arka cebimde duruyordu cebimden çıkardığımda telefonun hafif yamulduğunu (kilit açma tuşunun oradan) ekranın üst taraftan kırıldığını anladım şimdi sadece ekranın alt kısmını kullanabiliyorum telefonun garantisi var fakat 650 tl fiyat çektiler sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dredge -- 27 Haziran 2013; 10:22:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dredge

Arkadaşlar daha 1.5 haftalık vodafone dan alınma xperia z nin ekranı kırıldı. Otobüste gidiyordum şofor birden frenleyince otobüsteki basamaklara düştüm telefon arka cebimde duruyordu cebimden çıkardığımda telefonun hafif yamulduğunu (kilit açma tuşunun oradan) ekranın üst taraftan kırıldığını anladım şimdi sadece ekranın alt kısmını kullanabiliyorum telefonun garantisi var fakat 650 tl fiyat çektiler sizce ne yapmalıyım?

Yaptır bence dostum düşme senden kaynaklı bir durum, Geçmiş olsun:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAGRNT

quote:

Arkadaşlar daha 1.5 haftalık vodafone dan alınma xperia z nin ekranı kırıldı. Otobüste gidiyordum şofor birden frenleyince otobüsteki basamaklara düştüm telefon arka cebimde duruyordu cebimden çıkardığımda telefonun hafif yamulduğunu (kilit açma tuşunun oradan) ekranın üst taraftan kırıldığını anladım şimdi sadece ekranın alt kısmını kullanabiliyorum telefonun garantisi var fakat 650 tl fiyat çektiler sizce ne yapmalıyım?

Fakat telefonda bariz bir yamukluk var acaba onu halledebilirlermi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAGRNT

quote:

geçmiş olsun kötü bir durum ,yaptır bencede
  • Bence yaptir aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-112D66D80

Bence yaptir aga
    SS atsana
  • Ben telefondan ziyade senin basamaklara düşmene üzüldüm Allah korusun otobüsün kapıları açık da olabilirdi,telefon da pahalı ama cana geleceğine mala gelsin,kasadaki yamukluğun düzelip düzelemeyeceğini servis söylebilirim heralde,geçmiş olsun,umarım masrafın fazla olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Ben telefondan ziyade senin basamaklara düşmene üzüldüm Allah korusun otobüsün kapıları açık da olabilirdi,telefon da pahalı ama cana geleceğine mala gelsin,kasadaki yamukluğun düzelip düzelemeyeceğini servis söylebilirim heralde,geçmiş olsun,umarım masrafın fazla olmaz...
    Çok geçmiş olsun içim cız etti
  • quote:

Ben telefondan ziyade senin basamaklara düşmene üzüldüm Allah korusun otobüsün kapıları açık da olabilirdi,telefon da pahalı ama cana geleceğine mala gelsin,kasadaki yamukluğun düzelip düzelemeyeceğini servis söylebilirim heralde,geçmiş olsun,umarım masrafın fazla olmaz...

geç gördüm çok sağol kardeş
  • quote:

quote:

Rica ederim kardeşim sen de sağol...
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim kardeşim sen de sağol...

Alıntıları Göster
    Nasıl yamuldu ya? Resim atabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Nasıl yamuldu ya? Resim atabilir misin?

Kardes telefonu sattim fakat cikan ekran duruyor onun resmini atabilirim
  • Hocam kasa yamukluğu en kötü kasa değişimiyle halledilir merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Executioner

Bu mesaj silindi.
    yaptırmaktan başka çeren var mı ki ? bir de şu telefonları arka cebe koymayın benim telefon 2yıllık hala gözüm gibi bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Executioner

Ya telefon arka cebe koyulur mu allah askina ya ? Okadar para verip aliyorsunuz bari biraz kiymet bilin

Surekli arka cebimse tasimiyorum ayakta muzik dinlerken kulaklik kirismasin diye duz bi sekilde koymustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhansss

EKRANI NERDE YAPTIRDIN SONY SERVİSİNDEMİ YOKSA BASKA TELEFONCUDAMI ATSANA MERAK ETTİM :D

Ekrani mecidiyekoyde 550tlye yaptirdim kasanin yamuklug duzeldi fakat tusun orda isik sizmasi vardi telefondan cok sogudum aldigim fiyattan 200lira eksiye sattim. En kisa zamanda koyucam fotolari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dredge -- 8 Temmuz 2013; 8:29:51 >
  • Geçmiş olsun hocam. aynı olay benimde başıma gelmişti daha önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 8 Temmuz 2013; 9:38:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Geçmiş olsun hocam. aynı olay benimde başıma gelmişti daha önce.
    Geçmiş olsun hocam. Cana gelmesin,mala gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

Geçmiş olsun hocam. Cana gelmesin,mala gelsin.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.