Şimdi Ara

Xperia Z- Galtasaray Özel Temalar (Sadece Burada)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi düzenlememdir arkadaşlar burada sizlerle galatasaray farkını yansıtarak paylaşmaktan gurur duyuyorum bir galatasaraylı olarak güle güle kullanın seneye 1 yıldız daha ekleyip yeniliycem =) şimdilik 3 yıldızla kullanın :D

Link : Uçmuş arkadaşlar en kısa sürede yenilencektir...
    şifre: ilkayaltay
    orjinaller ayrı vereceğimm >>> (upload ediyorum en kısa zamanda link koyulcaktır.)

KURULUM:

ilk önce rootlu cihazınızın root özelliği ile root explorer programını açıp indirdiğimiz rarlı dosyadan editlenmiş tema apk dosyalarını system/app içine resimleri takip ederek atalım.
    sonra telefonumuzdan root explorer ile replace yani değişim yaptığımız sistem dosyalarını tek tek permissions ayarlarını resimdeki gibi ters L şeklinde değiştirelim hepsini.
    sonra telefonumuzu yeniden başlatalım
    Hayırlı olsun artık xperia Z niz de GALATASARAYLI olmuştur :D

Bu Alttaki Resim Gif'tir Hareketlidir Yani Kurulum İşlemi için Yaptım Arkadaşlar orjinal boyutta açarsanız 10 saniye aralıklarla değişecektir.

Tamamen Bana Aittir.
    Ekran Görüntüleri:

Xperia Z- Galtasaray Özel Temalar (Sadece Burada) Xperia Z- Galtasaray Özel Temalar (Sadece Burada)
     Xperia Z- Galtasaray Özel Temalar (Sadece Burada) Xperia Z- Galtasaray Özel Temalar (Sadece Burada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTAT06 -- 30 Mayıs 2013; 3:24:25 >

• Eline sağlık güzel olmuş hepsi hele ki cimbom lu olunca tadından yenmiyor
  • sa kardeş. ben telefonu yeni aldım, root nedir bilmem netten araştırdım buldum root yaptım, bi uygulama geldi superuser diye ama şu senin dediğin root explorer i bulamadım system/app yi de bulamadım? yardımcı olur musun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloone00

sa kardeş. ben telefonu yeni aldım, root nedir bilmem netten araştırdım buldum root yaptım, bi uygulama geldi superuser diye ama şu senin dediğin root explorer i bulamadım system/app yi de bulamadım? yardımcı olur musun lütfen

Buradan indirip zipten çıkartın app olarak tel yükleyin root yetkisi verip systemdeki yerlerine gerekli dosyaları atın

http://s3.dosya.tc/server5/l30Scb/root_explorer_2.21.1.rar.html
  • Çok sağol kardeşim
  • Yapmayın bunu bana root gittikten sonra yapmayın...
  • sen bide bana sor özene bözene yaptım yeni yazılımla öle bekliorum gelir umarım en kısa sürede root :D
  • Mevzuyu genişletip Beşiktaş JK temaları da yapabilirsin aslında :D
  • lütfen artık birisi yeni versiyonun root olayını çözsün :D
  • bakalım beşiktaş olabilir :D linler uçmuş sanırım onlarıda yeniliyelim ...
  • bin4ry yapacak sanırım ama kimdir nedir napıodur yapmayamı çalışıyor yapacakmı yapamadımı bilemiorum ama yaparsa o yapar takip ediorum edebildiğim kadar ama bende çok sıkıldım bu durumdan ve yeni bir güncelleme daha gelicek bu arada haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTAT06

bin4ry yapacak sanırım ama kimdir nedir napıodur yapmayamı çalışıyor yapacakmı yapamadımı bilemiorum ama yaparsa o yapar takip ediorum edebildiğim kadar ama bende çok sıkıldım bu durumdan ve yeni bir güncelleme daha gelicek bu arada haberiniz olsun.

evet duydum yeni versiyon gelceğini. dün akşam gözümü kararttım önce downgrade yapıp root olup sonra upgrade yapacaktım ama yeni versiyon geleceğini duyunca vazgeçtim :D
  • downgrade yapıp root olup tekrar upgrade yaptım ve bu temaları şimdi kullanabilecem =) çok teşekkürler.
  • hadi kardeş artık yenile şu linki yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.