Şimdi Ara

xperia z garanti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arthur90

quote:

Orijinalden alıntı: rahatolun

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bu servis her gelen z'ye su geçirmiş damgası yapıştırmaya okadar alışmış ki; bizim şirketten arkadaşın telefon güncelleme sırasında güç kesilmesi osnucu kapanıp bidaha açılmama sorunu ile servise gitmişti, yani suyla muyla alakası yoktu, zaten servise verirken de söylemiş durumu. servisten gelen cevap: CİHAZ SU KAÇIRMIŞ, GARANTİ İPTAL, TAMİR BEDELİ: 1400TL!!

suyla alakası olmayan durumu bile suya bağlamış adamlar, adam dediğimde 20li yaşlarda andavallar. zannetmeyin ki o işin uzmanları falan.

Kapakciklar icindeki etiketler pembelesmediyse sizi suclu bulamazlar ona dikkat edin

hocam hepsi pembe renkte işlerine gelirse yaparlar olupta yaptıklarını forumlarda okudum yani zaten telefonu bozan kendileri garantide arıza yapmış

Ama iste burda sorun olur simdi adamlar siz kapakcikkari acik halde soktuysaniz sucumuz ne der tabi bazi ürünlerde kapakcikkar kapali olmasina ragmen baska yerledern su geciriyor boyke durumlarda sizin sucunuz yok
    Ama bunun ayrimini yapmak mumkun degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu servis her gelen z'ye su geçirmiş damgası yapıştırmaya okadar alışmış ki; bizim şirketten arkadaşın telefon güncelleme sırasında güç kesilmesi osnucu kapanıp bidaha açılmama sorunu ile servise gitmişti, yani suyla muyla alakası yoktu, zaten servise verirken de söylemiş durumu. servisten gelen cevap: CİHAZ SU KAÇIRMIŞ, GARANTİ İPTAL, TAMİR BEDELİ: 1400TL!!

suyla alakası olmayan durumu bile suya bağlamış adamlar, adam dediğimde 20li yaşlarda andavallar. zannetmeyin ki o işin uzmanları falan.

Kapakciklar icindeki etiketler pembelesmediyse sizi suclu bulamazlar ona dikkat edin

hocam hepsi pembe renkte işlerine gelirse yaparlar olupta yaptıklarını forumlarda okudum yani zaten telefonu bozan kendileri garantide arıza yapmış

Ama iste burda sorun olur simdi adamlar siz kapakcikkari acik halde soktuysaniz sucumuz ne der tabi bazi ürünlerde kapakcikkar kapali olmasina ragmen baska yerledern su geciriyor boyke durumlarda sizin sucunuz yok

herkes kendi tarafınca haklı hocam:) bugün galiba tatil yapmıyorlar bugün cihaz işlem sırasında diye yazı yazmışlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

herkes kendi tarafınca haklı hocam:) bugün galiba tatil yapmıyorlar bugün cihaz işlem sırasında diye yazı yazmışlar...

İnsallah yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahatolun -- 29 Ekim 2013; 13:11:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnsallah yaparlar temenin

inşallah hocam burda haber ederim zaten

• CIHAZINIZDA SIVI TEMASI TESPIT EDILMISTIR.
    CIHAZINIZ UCRETLI OLARAK YENISI ile DEGISTIRILEBILIR.
    TEKLIF EDILEN ONARIM BEDELI: 1408 TL'DIR
    Ucret kabulu halinde servise tekrar gonderiniz.
    GARANTI BANKASI HESAPNO:6298759 SUBE:341
    IBAN:TR28 0006 2000 3410 0006 2987 59

tek kelime allah belalarını versin ben ne diye yolladım ne yazmışlar
  • arthur90 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu teleservice in işinden hiç birşey anlamadım.Çalışan telefona 1408 tl mi istediler ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Hocam ben bu teleservice in işinden hiç birşey anlamadım.Çalışan telefona 1408 tl mi istediler ya

evet hocam sıvı teması diyolar sony mobile aradım teleservice üstüne atıyor biz karışmayız diyolar... telefonun resmini koymuşlar telefonu parçalara ayırmışlar... şimdi telefon geri geldiğinde kesin bozuk gelir of of keşke yollamasaydım... teleservice bir kadın koymuşlar papağan heralde gerizekalı biri büyük ihtimalle aynı şeyleri tekrarlayıp durdu... telefon bozuk gelirmi diyorum... telefon aynı şekil geri yollanır diyor nerden yolladıysam garantiye ya
    Hocam parçalarda herhangi bir sorun gözlemleyebildiniz mi ? Şahsen bende sırf sarj kapağı değişsin diye gönderdim aynı şeyi yapıp geri göndermeseler ya
  • quote:

Hocam parçalarda herhangi bir sorun gözlemleyebildiniz mi ? Şahsen bende sırf sarj kapağı değişsin diye gönderdim aynı şeyi yapıp geri göndermeseler ya

hocam bir şey anlamadım parçalara ayırmışlar benim korkum parçaladılar geri toplayamadı yeni ise ile değişim:) dediler gibi ya artık gelsin bakarım çalşıyormu çalışmazsa dicekler zaten bozuktu bende pişmanlıkla kalacam
    Cihazım size verdiğimde çalışıyordu diyip kabul etmeyin hocam.Sonuna kadar uğraşın böyle saçmalık mı olur
  • quote:

Cihazım size verdiğimde çalışıyordu diyip kabul etmeyin hocam.Sonuna kadar uğraşın böyle saçmalık mı olur

hocam daha öncede başıma geldi ben anakarada değilim kargocu geliyo açmadan önce kesin imza attırıyor atınca cihazı alıyon açıyon bozukmu çıktı geri yolluyon kabul etmiyor herşeyi ispatlıyosun telefon bozuk geldi garantiye diyor bu işlerde hep teleservice haklı çıkıyor artık bıktım ya allah yedittirmesin
    Yıllardır hep sony kullandım ama artık düşman başına bir daha mı asla.
  • quote:

Yıllardır hep sony kullandım ama artık düşman başına bir daha mı asla.

hocam senin ne sorunun vardı?
    Şu an sarj kapağı için gönderdim hocam cevap bekliyorum bende
  • quote:

Şu an sarj kapağı için gönderdim hocam cevap bekliyorum bende

inş. yaparlar hocam ya yapmazlarsa telefonu iste bida da sony ye bulaşma garantisi değişene kadar bugün sony mobile aradım 30 dk konuştuk adama anlatıyom sanki sallamıyor hep haklısınız diyor. sonra teleservice suçu atıyor bir ara sony de teleservice mahkemeye verecem insanları kandırıyorsunuz dedim biraz durdu sonra başladı o işler çok uzun sürer muhabbeti tarzı yaptı... acaba ben kaçıncı xperia z için arayandım:)
    Öyle hocam söyleyecek hiç birşeyleri yok ki adamların.Rezil bir durum var şu an ortada.Ama eminim ki yurt dışında olsa böyle yapmazlardı.Burası türkiye süründürüyorlar bizi.Bundan sonra ki cihazım iphone olacak adamlar sorgusuz sualsiz telefona değişim veriyor.Gördüğüm en harika firma apple bu konuda
  • quote:

Öyle hocam söyleyecek hiç birşeyleri yok ki adamların.Rezil bir durum var şu an ortada.Ama eminim ki yurt dışında olsa böyle yapmazlardı.Burası türkiye süründürüyorlar bizi.Bundan sonra ki cihazım iphone olacak adamlar sorgusuz sualsiz telefona değişim veriyor.Gördüğüm en harika firma apple bu konuda

hocam bende senin gibi diyorum ama telefon sıralama bak w810i-k750i - neo v- xperia sp - xperia z :) yine aldırıyor kendini
    Bende öyle hocam ya en az 7-8 tane sony kullandım ben şimdiye kadar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.