Şimdi Ara

XPERIA Z Orjinal TR 4.2.2 (10.3.1.A.0.244 !GÜNCEL!) [ROM|FTF|TR] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
9
Favori
39.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam root atmayı dusunuyorum hıc atmadım ne degısecek atınca
  • Arkadaşlar modelim C6603 Amerikadan almıştım hala güncelleme gelmedi telefona .ama bilgisayardan hiç bakmadım ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agulli

Arkadaşlar modelim C6603 Amerikadan almıştım hala güncelleme gelmedi telefona .ama bilgisayardan hiç bakmadım ne yapmalıyım

İlk sayfadaki anlatım ile dosyayı indirip flash tool programı ile kendin güncelleme yap
  • Teşekkürler @grolof

• arkadaşlar konuya biraz fransız kaldım ama benim sorumu cevaplarsanız çok mutlu olurum
    BENDE xperia z alcam ama acaba ''' C6602 ''' versiyonu alırsam 4.2.2 sürümü yükliyebilirmiyim
    yoksa illa c6603 mü almalıyım lütfen cavap verin...
  • C6602 ye flaştool ile 4.2.2yükleyebilirsiniz forumda yükleyip kullananlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

C6602 ye flaştool ile 4.2.2yükleyebilirsiniz forumda yükleyip kullananlar var

cevap için teşekkürler peki sony nin sitesinden flaştool olmadan olmaz mı normal güncelleme şeklinde usb + pc şeklinde çünkü o dediğiniz flaştool yöntemini bilmiyorum öğrensemde yapamam biraz aram yok bu telelfon işleriyle :) acaba telefoncular yaparmı..
  • Flaştool ile yükleme teknik rehber bölümümüzde detaylı bir şekilde anlatılıyor.C6603 alırsanız pc companıon ile gelen güncellemelerini ülke koduna göre sırası geldiginde alırsınız.egerki güncelleme gelmezse buradan arkadaşlarımızla flaştool ile yüklemenize yardımcı olmaya çalışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Flaştool ile yükleme teknik rehber bölümümüzde detaylı bir şekilde anlatılıyor.C6603 alırsanız pc companıon ile gelen güncellemelerini ülke koduna göre sırası geldiginde alırsınız.egerki güncelleme gelmezse buradan arkadaşlarımızla flaştool ile yüklemenize yardımcı olmaya çalışırız.

teşekkürler :) alınca yardımlarınızı bekliyeceğim ve telefon hakkında düşüncelerimi paylaşacağım tekrar teşekkürler :)
  • Arkadaşlar Flashtool telefonu görüyormu diye test etmek için telefonu bağladığımda Flashtool programının ana menüsünde şöyle bir yazı çıktı "For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode" acaba usb bağlantısı modunu MTP değilde MSC mi yapmam gerekiyor? ACİL
  • bana 4.2.2. sürümü gelmemişti.Sayenizde hem geçiş yaptım hemde acemi bir andoroid kullanıcı olarak kendime güvenimi gelmesini sağladınız.Emeğinize sağlık
  • sony corp uzerinden güncelleme buluyor ama cihaza aktaramıyor telefonum 4.2.2 ispanya rootlu cihaz bu mu sorun çıkarıyor win 8 kullanıyorum güvenlık duwarını da dewre dışı bıraktım yardımcı olabilecek war mı
  • 10.3.1.A.0.244 Genel Türkçe ROM FTF dosyasını hazırladım Skydrive hesabıma yüklüyorum sabaha link verebilirim aksilik olmazsa ..

@aresmar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 2 Ağustos 2013; 19:47:46 >
  • flashtool kullanırken USB BAĞLANTI MODU :YIĞIN DEPOLAMA MODU (MSC) YAPIN.

PC Companion dan dün tesadüfen kontrol etmiştim 6602 cihazım için 10.3.1.A.0.244 geldi bilginize. QTA dan henüz gelmemişti oysa.
  • Ben MTP modunda yaptım guncellemeyi suan kullanıyorum tekrar MSC moduyla yeniden flashlayım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

10.3.1.A.0.244 Genel Türkçe ROM FTF dosyasını hazırladım Skydrive hesabıma yüklüyorum sabaha link verebilirim aksilik olmazsa ..

@aresmar

10.3.1.A.0.244 Genel Türkçe ROM FTF dosyası indirip deneyen arkadaşımız olumlu olumsuz cevap yazarsa ana konuya eklenecek

https://skydrive.live.com/redir?resid=614B7BE927E8AF7!349&authkey=!AE3PNOG4jqKevLM

• quote:

quote:

10.3.1.A.0.244 Genel Türkçe ROM FTF dosyasını hazırladım Skydrive hesabıma yüklüyorum sabaha link verebilirim aksilik olmazsa ..

@aresmar

10.3.1.A.0.244 Genel Türkçe ROM FTF dosyası indirip deneyen arkadaşımız olumlu olumsuz cevap yazarsa ana konuya eklenecek

https://skydrive.live.com/redir?resid=614B7BE927E8AF7!349&authkey=!AE3PNOG4jqKevLM

Eline sağlık hocam konu olarak açman iyi olur googledan gelenler bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcaners

quote:

quote:

@aresmar

Eline sağlık hocam konu olarak açman iyi olur googledan gelenler bulur

konu düzenlemesi yapılacak ancak bir arkadaşımız test edip sorun olmadığını bize yazması bekliyorum

• Bir kaç arkadaş onaylarsa çalıştığını ana konuda gerekli değişikliği yapacağım.
  • ben indiriyorum şuan eğer fırsat bulurda bugün yükleyebilrisem haber veririm
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.