Şimdi Ara

Xperia Z serisi için Android 5.1 güncellemesi Ağustos ayında başlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xperia Z serisi için Android 5.1 güncellemesi Ağustos ayında başlayacak 

Xperia Z serisine güncelleme desteği sunmaya devam eden Sony son olarak Xperia Z için Lollipop güncellemesini önümüzdeki hafta başlayacağının müjdesini vermişti. Bu kez Avusturalya'dan gelen bir haber ise cihazların Android 5.1 güncellemesi için planlanan tarihlerini gün yüzüne çıkardı.

Telstra ismindeki operatörün listelerinde ortaya çıkan takvime göre Xperia Z serisinin Android 5.1 sürümüne kavuşması için yaklaşık üç aylık bir süre gerekiyor. Takvimde Xperia Z , Z1 ve Z1 Compact modellerinnin 10 Ağustos'da güncellemeye kavuşacağı belirtilmiş.

Güncellemenin global anlamda yayınlanması için de benzer tarihlerden söz edilebilir. Xperia Z2 veya Z3 ile ilgili herhangi bir tarih yer almıyor ancak bu cihazlar Android 5.0 güncellemesini Xperia Z'den önce almıştı. 

• bu telefon PİŞMANLIKTIR..

• z2 ve z3 android M sürümünüde alacaklardır.Ama z1 ve z nin son güncellemesi 5.1 olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony xperia z için daha ne yapsın.5.1 veriyorlar sony i öpün başınıza koyun

• Z yi bilmiyorum ama z1-z2ve z3 aynı güncellemeleri alır%90 neden detseniz s800,801ab,s801ac aynı sayılır

• Note 3 için Türkiye'ye hala 5.0 gelecek
  • Sony kac sene onceki cihazina 5.1 lolipopu veriyor tarih olayini kafasina takacaklar note 2 nin alamadigi guncellemeyle uğraşsın:)

• Ssstt sony dusmani kolpacilar,nerdesiniz,buhaberde yeni model tanitimi olsa cercevesi soyle tasarimi boyle attinizmi mangalda kul birakmazdiniz.Elinizdeki yamuk ekranli cihaz markaniz,yada batarya ozurlu markaniz veriormu bu kadar uzun guncelleme,yok sony cok model cikartiomis cikartsa ne cikartmasa ne eskiye guncellemeyi kesmediktrn sonra.

Birde ZR icin bi gunceleme varmi acaba onuda ogrenseydik iyiydi.

• Burdan yola çıkarsak z2-z3-z3c daha kısa sürede 5.1 e geçecektir haziran ayı içersinde 5.1 beklenebilir güzel bir haber.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

z2 ve z3 android M sürümünüde alacaklardır.Ama z1 ve z nin son güncellemesi 5.1 olabilir.

S800 lü nexus 5 de almıcak android m ozaman bu mantıkla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamsın Sony. Sana laf atanlar utansın.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Z2 için konuşuyorum. En son güncellemeyi dün aldım.Telefon çok stabil olmuş. Gece çekimleri iyi değil ama ses olayını süper yapmışlar. Batarya konusunda avea hat kullanıyorum. Ona rağmen veri full açık deezer genelde kullanıyorum. Tam gün korkusuzca yetiyor daha ne olsun. Sony yeni amiral konusunda sıkıntı yaşatsada yazılım geliştirme konusunda en önde diyebilirim.
    Bu arada z Z1 z compact z ulrtra 5.1 ile son güncellemeyi alacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 8 Mayıs 2015; 18:05:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçeve cwrveve diye zirlayan arkadaşlar eline hic z3 alip inceledi mi? En sevdiğim tasarim en elde hos duran telefon acik ara z3 bence (o yil cikan telefonlar arasında).

Note 2 kullanıyorum namussuz alet hala bozulmadi gerci bozulsa da param yok alamazdim ülkemiz fiyatlari ama alabilecek durumda olsaydim sadece iki cihaza para verirdim z3 veya z3 compact. Hele o compact o kadar tatli ki :)

Güncelleme işine de cok takilmayin kamera hariç note2 her isimi görüyor ha sadece lolipop ara yuzunu versin yeter bana, launcherler batarya yiyor biraz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HTCquietlyBrilliant

Sony kac sene onceki cihazina 5.1 lolipopu veriyor tarih olayini kafasina takacaklar note 2 nin alamadigi guncellemeyle uğraşsın:)

O kadar da eski bir cihaz değil Xperia Z. Sony sene de iki cihaz çıkardığı düşünülürse 2 - 2,5 yıl önce tanıtılmış bir cihaz. Note 2 aynı sürede 3 yıllık bir cihaz olacak. Ama yine de takdir ediyorum Sony' i. Samsung aldığım için biraz pişman oldum açıkçası.

• S4 çıktığında bu telefon rakip olarak gösteriliyordu s4 ocak ayının sonunda lollipop aldı, ha z asla rakip olamadı orası ayrı.

• z1 kullanıcısıyım hala lolipopu alamadım adam akıllı dagıtsalar su guncellemelerı

• Android tarafındaki bu güncelleme çilesi asla bitmeyecek arkadaşlar.ios ve wp platformlarında olduğu gibi tüm dünyanın aynı anda güncelleme alacağı günleri görmesi mümkün görünmüyor android'in. windows phone eğer söylenildiği gibi uygulama sorununu aşarsa google'ı ve android üreticilerini çok zor günler bekliyor diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

z2 yi güncelledik pişman olduk şarjda çok sıkıntı çekiyorum.Keşke android 4.4.4 geri dönebilseydim.. Android 4.4.4 te şarj sıkıntısı hiç çekmedim. bataryası çok iyiyidi.

BUNU UNUTMAYIN ÖNEMLİ OLAN ÇOK GÜNCELLEME ALMAK DEĞİLDİR. ÖNEMLİ OLAN STABİL BİR GÜNCELLEME VERMEKTİR...

''Yine mi sen'' diyecek arkadaşlar? EVET YİNE BEN

hocam bir fabrika ayarlarına falan döndürün olmazsa garantiye verin. Siz de kurtulun biz de

• quote:

Orijinalden alıntı: dranas

Android tarafındaki bu güncelleme çilesi asla bitmeyecek arkadaşlar.ios ve wp platformlarında olduğu gibi tüm dünyanın aynı anda güncelleme alacağı günleri görmesi mümkün görünmüyor android'in. windows phone eğer söylenildiği gibi uygulama sorununu aşarsa google'ı ve android üreticilerini çok zor günler bekliyor diyebiliriz.

wp'nin kişiselleştirilememesi büyük bir sorun. uygulama sayısı artsa da yeterince özgür değil. android kullanıcılarından pay çalabilceğini sanımyorum.

Kaldı ki bahsedildiği kadar da stabil değil maalesef. "WP çok stabil, düşük donanımla iyi çalışıyor" laflarına kandım. anneme kolay kullanılır diye lumia 620 aldım. ısınma sorunu, ramin güncellemelere yetmemesi vs pek çok sorun çıktı. keşke iphone alsaymışım diyorum.

• acmtncy A kullanıcısına yanıt
    Doğrudur wp ile ilgili fazla bilgim yok.. güncelleme konusunda ve uygulama konusunda dğerlendirmeye çalıştım. wp yerinde saymayacaktır yine de bazı geliştirmeler olacaktır. dünya nın bütün sistemleri android den stabildir bence, bir android kullanıcı olarak böyle düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.