Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.642
Cevap
61
Favori
419.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinize sağlık cok güzel olmus root rehberini baştan sona okudum
  • Videolar da görüntülerde B2'nin aktif olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Şuan telefonla android alışmaya çalıştığımdan şarjı çabuk tükeniyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım konuyu kirletmiyorumdur ama bir kaç tavsiyeye isteyecektim. antivirüs ve navigasyon programı tavsiye eder misiniz?
    Bir de tavsiye edebileceğiniz OTG kablo var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EFE_ -- 10 Nisan 2013; 22:19:05 >
  • Selamlar,

NFC ile iki telefon arasında veri göndermek istediğimizde otomatik olarak bluetooth'u açıyor. Bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feda03

Videolar da görüntülerde B2'nin aktif olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Şuan telefonla android alışmaya çalıştığımdan şarjı çabuk tükeniyor sanırım

BE2 yi kapatıp farka bakabilirsiniz belli oluyor çünkü. Şarj ekran açık olduğunda çok hızlı tükenir yaptığınız işe göre 2,5-4 saatte bitirmeniz mümkün.
  • Telefonu aldık ikinci günde daldık root attık modladık.

Yaptıklarım şu ana kadar:
    - Yazılımı orjinal son sürüme yükselttim (.434)
    - Root yaptım.
    - TWRP Recovery yükledim.
    - Full rom yedek aldım.
    - Greenify, Titanium backup ve ES explorer programlarını yükledim.
    - Alt barı ve üst barı siyah yapan ve bar yüksekliğini yarıya indiren modu uyguladım.
    - Beyaz Dengesi kalibrasyon modunu yükledim ve beyaz dengesini kendime göre ayarladım.

Ekran görüntüsü şu şekilde.

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU

Sırada PureXAudio modu var. Ancak o yarına kaldı herhalde. Şu yüklediklerimi test etmem lazım önce bir süre.

Bunların hepsinin nasıl yapıldığını Sık Sorulan Sorular konumuza ekleyeceğiz. (root işlemi zaten eklendi)

• Takip

• Wifi cekim gucunu arttirma var xda da fakat kullananlar bataryayi cok cabuk bitiriyor diyor birde stamina modda etki etmiyor.. yeni guncellemeyle duzeltirler herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Telefonu aldık ikinci günde daldık root attık modladık.

Yaptıklarım şu ana kadar:
    - Yazılımı orjinal son sürüme yükselttim (.434)
    - Root yaptım.
    - TWRP Recovery yükledim.
    - Full rom yedek aldım.
    - Greenify, Titanium backup ve ES explorer programlarını yükledim.
    - Alt barı ve üst barı siyah yapan ve bar yüksekliğini yarıya indiren modu uyguladım.
    - Beyaz Dengesi kalibrasyon modunu yükledim ve beyaz dengesini kendime göre ayarladım.

Ekran görüntüsü şu şekilde.

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU

Sırada PureXAudio modu var. Ancak o yarına kaldı herhalde. Şu yüklediklerimi test etmem lazım önce bir süre.

Bunların hepsinin nasıl yapıldığını Sık Sorulan Sorular konumuza ekleyeceğiz. (root işlemi zaten eklendi)

selam
    cihazın içinde ki recovery yazılımı ile sizin yüklediğiniz arasında ne gibi fark var neden farklı bir program kullanma gereği duydunuz .

• tuslari bence tamamen kaldir oyle daha iyi ilk sayfada verdim programi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

Wifi cekim gucunu arttirma var xda da fakat kullananlar bataryayi cok cabuk bitiriyor diyor birde stamina modda etki etmiyor.. yeni guncellemeyle duzeltirler herhalde..

Bizim evde eski telefonun ucu ucuna zorla çektiği yerde XZ çekmiyor, yani biraz daha zayıf ancak acayip bir fark yok.

XDA daki konuyu bir linklersen sevinirim yarın inceleyeyim.

Şimdi yatma vakti yarın iş güç bizi bekler.
  • quote:

quote:

Wifi cekim gucunu arttirma var xda da fakat kullananlar bataryayi cok cabuk bitiriyor diyor birde stamina modda etki etmiyor.. yeni guncellemeyle duzeltirler herhalde..

Bizim evde eski telefonun ucu ucuna zorla çektiği yerde XZ çekmiyor, yani biraz daha zayıf ancak acayip bir fark yok.

XDA daki konuyu bir linklersen sevinirim yarın inceleyeyim.

Şimdi yatma vakti yarın iş güç bizi bekler.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2207559

• quote:

Orijinalden alıntı: tsalci

selam
    cihazın içinde ki recovery yazılımı ile sizin yüklediğiniz arasında ne gibi fark var neden farklı bir program kullanma gereği duydunuz .

Bu sizin tahmin ettiğiniz recovery değil. Yani bu bir program değil restart edip ayrıca girilen bir bios ekranı gibi düşünün.
    Custom mod flashlamak, full rom backup almak gibi özellikleri olan özel recoveryler bunlar. Tüm Custom Romcuların değişmezidir.
  • quote:

Deep sleep'i engelliyormuş aman diyim uzak dursun bizden bunu modluyacağıma wifi yi kapatırım daha iyi
  • quote:

quote:

Deep sleep'i engelliyormuş aman diyim uzak dursun bizden bunu modluyacağıma wifi yi kapatırım daha iyi

birde bu var

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2216947

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro10

beyler hafıza kartımda 1302 tane müzik dosyası var ancak walkman uygulamasında 1000 tane müzik gözüküyor. bunun nedeni nedir ? maksimum bu kadar mı gösterebiliyor ?

bir de müzik bilgilerini indirmek isterken hata veriyor. bütün müziklere aynı albüm kapağını yükledi :S

bu konu hakkında bilgisi olan, yardımcı olabilecek biri yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PxlPlus

bu durum sorun yaşatırmı ekranda bozulmalara sebeb olurmu ?

Hiç bir sıkıntı yaşatmayacağını düşünüyorum , yani bahsettiğim gibi mutlaka lcd tv ya da monitörün ekranına basmışsınızdır parmağınızla şahsen ben ilk çıktığı zamanlar bayağı bir yoklamıştım fakat banamısın demedi, tabi ki bunlar elektronik aletler hassaslar sonuçta ama günlük kullanımda hiçbir sıkıntı çıkarmayacağı gibi daha önce bahsettiğim artıları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahabraven07

quote:

bu durum sorun yaşatırmı ekranda bozulmalara sebeb olurmu ?

Hiç bir sıkıntı yaşatmayacağını düşünüyorum , yani bahsettiğim gibi mutlaka lcd tv ya da monitörün ekranına basmışsınızdır parmağınızla şahsen ben ilk çıktığı zamanlar bayağı bir yoklamıştım fakat banamısın demedi, tabi ki bunlar elektronik aletler hassaslar sonuçta ama günlük kullanımda hiçbir sıkıntı çıkarmayacağı gibi daha önce bahsettiğim artıları var

Bilgilendirme için teşekkür ederim bu hafta sonu toriumdaki sony centere uğriycam kısmetse en geç 29nisan doğum günümde kendime bitane alıcam :)

• quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim

Hayırlı olsun şimdiden, kesinlikle pişman olmayacak ve yapılan eleştirilerinde ne kadar yersiz olduğunu göreceksin.
  • Programların olduğu yere PROGRAMLARIN AÇIKLAMALARINI Ekleyebiliriz miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.