Şimdi Ara

xperia z su geçirdi. çok acil yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cihazım dün su geçirdi, kamerada buğulanma oluştu. ama çalışmasında sıkıntı yoktu.
    bugün güç düğmesi takılmalar yaptı, sonra kendi kendine cihaz kapanmış. farkettiğimde açmaya çalıştım, açılmadı.
    pc ye bağlıyorum, pc görmüyor. ama şarj sensörü hep kırmızı olarak yanıyor.
    ve telefon kendi kendine kapalı bi şekldeyken titriyor.
    ve periyoduk olarka 4-5 saniyede bi hep 3 kere titriyor.
    ne yapmalıyım? lütfen çok acil yardım edin. cihazı alalı henüz 3 gün oldu.

• Öncelikle geçmiş olsun. Şimdiye kadar benim gözlemlediğim kadarı ile buğulanma olupda telefonunda büyük sıkıntı yaşayan tek arkadaşsın galiba. Bir arkadaş garantiye gönderdi bundan ötürü telefon çalışırken çalışmaz hale gelmişti serviste galiba yanlış hatırlamıyorsam. Yapılacak şey belli telfonu kurutmaya bırak bir de güzel bir totem yaptın mı tamamdır. Nasılsa evinde zorla tutulanlar kadar ihtimal var. Ya çalışır ya çalışmaz.
  • hiçbir şeyi yoktu. sonradan oldu nasıl olduysa. kendi kendine kapandı. titreyip duruo bi de kırmızı ısıgı yanıo. anlamadıgım nokta su titresim olayı. periyodık olarak 3-5 saniyede bi titrio kapalı haldeyken. bunu cozemedim bn.
  • Verin garantiye değiştirsinler. Hani su geçirmiyodu diye bağırın çağırın yıkın ortalığı. Eğer sessiz sakin konuşursanız anlamazlar ve üste çıkmaya çalışırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok araştırdım. garanti kapsamına girmiomuş. düzelmezse cihaz, direk tüketici mahkemesine gidecem zaten.
  • İlk işin servise götürmek olsun,Geçmiş olsun

• telefonu su geçirmez olarak tanıttılar yani suya girdiğinde su geçirdiyse garantisi olmalı ve değiştirmeliler en azından
  • peki hiç fikriniz yok mu. cihaz nie titrio durmadan kapalıyken
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

telefonu su geçirmez olarak tanıttılar yani suya girdiğinde su geçirdiyse garantisi olmalı ve değiştirmeliler en azından

Kulaklık ve sarj girişleri sanırım kapaklı. Eğer orası açık kaldıysa su girmiştir ve muhtemelen kullanıcı hatası sayılır.

Geçmiş olsun, servise götürün. Titreme olayı içinse güç tuşu takılı kalmış olmasın? Çıkarılabilir pil değil ki şarj biten kadar titrer heralde. Siz en iyisi telefonu pirincin içine koyun servise götürene kadar içinde dursun. Belki ise yarar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkuorm titredikçe acaba işlemciye filan zarar verio mudur die
  • Güya geçirmiyordu

• http://forum.donanimhaber.com/m_76620476/tm.htm
    ''merhaba arkadaşlar lütfen yardım edin 2 gündür kafayı yicem.
    telefon kapandı, açılmıyor. şarj almıyor, usb görmüyor.
    telefonu usb bağlayınca kırmızı ışık yanıp sönüyor ve kapalı haldeyken sürekli reset atıyor.
    araştırdım netten güncelleme ile çözülüyormuş.
    ama tlf açılmadığı ve usb okumadığı için güncelleyemiyorum. muhakkak bi yolu vardır. lütfen yardım edin 2 gündür tlf suzum ve kafayı yemek üzereyim.''

bir başka konuda da böyle demişsin. kusura bakma ama sanki telefonu kötülemeye çalışıyorsun gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga68 -- 19 Haziran 2013; 0:01:05 >

• Garanti kapsamina girmez maalesef.

• Arkadaş iki konu birden açmış. Birinde telefon su geçirdi diyor, birinde de telefon açılmıyor diyor.
    Öküz altında buzağı aramak kadar normal bir durum olamaz bu ortamda. Saçma sapan konuşmalar yapmayın ya Allah aşkına.
    1 ay olacak kullanıyorum bu kadar sorunsuz ve mükemmel bir android cihaz olamaz. Bırakın bu işleri.
  • dğer açtığım konuya, iddialara verdiğim yanıt:

"su geçirdi evet ve içinde buğulanma oldu. forumda detaylı araştırdım. su ile alaakalı olan birşey değilmiş çünkü su hadisesinden sonra çalışmaya devam etti.
    cihazın kronik olarak kapanma problemi varmış ve yeni çıkan sürümle güncelleştirildiğinde düzeliyormuş. bunu öğrenince yeni konu açtım.
    saçma sapan samsungcu filan demeyin, ben plastik telefona para verecek biri diilim. bundan önceki cihazımda ayrıca arc s idi.
    netice olarak konu bundan ibaret. umut ediyorum ki herkesin dediği gibi güncelleştirmeden kaynaklanan sorundur.
    ses açma tuşu yöntemiyle hard reset denedim, titriyo ama açılmıyo. telefonun sürekli titremesi kendi kendine sürekli reset atmasından kaynaklanıyormş.
    sürüm güncelleştirme ile bunlar düzelir mi? şarj almayan, açılmayan ama reset atan cihazla güncelleştirmeyi-onarmayı nasıl yapabilirim? "

yahu niye cihazı kötüleyeyim? görüntülerini mi çekip atayım? pirince koydum nemi alsın diye olmadı. sarja bağlıyorum sürekli titriyor ve titreme hadisesini araştırdım 3 kere titrediğinden srekli reset atıyormuş. bu sorunları yaşayanlar genelde güncelleştirmeyle sorunu atlatmış. cihazı aldıktan sonra "yeni güncelleştirme" var diyordu.
    yani eski sürüm yüklüydü ve eski sürümde kapanma vs. gibi kronik bi sorun varmış. güncelleştirme ile düzeliyormuş genelde ama bu haldeyken nasıl güncelleştirme yapabilirim? bu konuda yardım edin ltfen. usb görmüyor cihazı

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Verin garantiye değiştirsinler. Hani su geçirmiyodu diye bağırın çağırın yıkın ortalığı. Eğer sessiz sakin konuşursanız anlamazlar ve üste çıkmaya çalışırlar.

+1
  • bugun telefoncuya gösterdim. o da tamir yapmıyoruz ama sorun usb yi tanımamasında dedi. netice olarak şu an acil ihtiyacım usb tanımaması. yani bu sorunu nasıl çözebilirim. ya allah aşkına yok mu yardım edecek biriisi
  • serhan_198 S kullanıcısına yanıt
    kardeşim sende neden hemen suya sokuyorsun zaten telefon suya dayanıklıdır deniliyor su geçirmior demiolar sen gidip direk sokmuşsun garantiye vermek zorundasın yapmak zorundalar çünkü telefon hatalı üretim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 19 Haziran 2013; 20:12:53 >
  • ben de aynı sıkıntıyı yaşadım evde muslukta denemelerim de bir şey olmadı fakat deniz sezonu açılınca denizde denedim
    çalışmasında hiç bir sıkıntı yok tu fakat güç düğmesi çalışmıyordu ki bugüne kadar (10gün önce denize girdi)bugün birden düzeldi
    telefonun çalışmasında bir anormallik vardı hissediyordum ekran birden patlıyorduk resim açılırken kenarda çerçeve oluyordu
    uyku moduna girmiyor du ve bu akşam için komple fabrika ayarına döndürmeyi düşünüyordum ki birden düzeldi
    şimdi suya sokmaya cesaretim yok
    daha önce acro s vardı canavardı be...
  • degerbal D kullanıcısına yanıt
    peki cihazında kapanma açılmama şarj almama, usb bağlayınca pc nin görmemesi gibi sorunlar yşadın mı hiç kardesim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.