Şimdi Ara

Xperia Z su geçirdi!! (Ön ve arka kamera buğulu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
22.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 01timeof01

MERHABALAR M4 AQUA CİHAZIMLA OYUN OYNARKEN ISINMASI SONUCU TELEFONU SUYA TUTTUM..VE ÖN VE ARKA KAMERA PUSLU VE KAMERA AÇILMIYOR..KAMERA AÇILAMIYOR GİBİ BİR HATA ALIYORUM PRİNCE YATIRDIM NE YAPMAM GEREKİRMİ PRİNÇTE GEÇERMİ TŞKRLER..

Geçmezse telefonu poşete sar ağzını iyice kapat derin dondurucuya koy. Düzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2 gün önce z2 telefonumu yanlışlıkla bir piknik alanında akarsuya düşürdüm. Soğuk bir kaynak suyuydu.Yaklaşık 1 metre derinlikte 30 saniye kadar durdu , elimle ararken bulana kadar geçen süre. Cihazda hiçbir sorun yok fakat arka kamera telefon ısındığında buğu yapıyor soğuduğunda geçiyor. Sürekli nüksediyor. Dün bir poşet pirinç içine kapaklar açık cihaz kapalı bir şekilde koydum 8 saat bekledi. Ama poşetin ağzını kapatmayı unutmuşum. Kapalı bir vaziyette tekrar bekletsem acaba sorun düzelir mi? Servisle hiç uğraşmak istemiyorum. Not , cihaz daha önce suyla temas etti hiç sorun olmamıştı.
  • dejavu15 D kullanıcısına yanıt
    Evet öyle deneyin bir de
  • Hocam cihazınıza ne oldu? Oksitlendi mi? Benim cihazı yıkadıktan sonra arka kamera buğulandı. Eğer problem olursa gitti canım iphone x.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAFREF kullanıcısına yanıt
    Yok oksitlenmemişti o olaydan sonra uzun bir süre daha kullandım telefonu yaklaşık 3-4 ay.Sonra yeni telefon aldım zaten.Pirince yatırdım 2 defa başka da elden bir şey gelmiyor

• Hocam cihazın kamerasındaki buğu geçti mi? Bende pirince yatırdım. Aslında eve geldikten sonra sim yuvasını açıp kontrol ettim içinde damlalar vardı. İnşallah problem olmaz.

Hocam cihazda ip sertifikası var bir miktar mukavemet gösterebilecektir diye düşünüyorum.Ayrıca evet geçmişti buğular ve damlalar.Pirince yatırdıp içindeki nemi çektim sonra da kameraya kurutma makinesi tuttum kısa süre ve geçti hepsi

• İnşallah geçer hocam, şu an pirinçte hala. Dualarınızı bekliyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam inşallah geçer merak etmeyin ama ben geçeceğini düşünüyorum geçmiş olsun

• merhaba arkadaşlar 2 gün önce sony xperia z5 telefonum havuza düştü ve ekran gitti kameralar buğulandı pirince yatırdım bekledim bir gün kameralardaki su gitti fakat ekran açılmıyor telefonu şarja taktığımda şarj oluyor sürekli titreşiyor ve ara ara telefondaki bir şarkı çalıyor ne yapmam gerektiğini açıkçası bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Hocam tüm sorunlar düzeldi, iyi niyet ve dileklerinizden dolayı çok sağolun. Eğer uygun olursa bir gün şehrinize gelirsem yemek ısmarlamak isterim size.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • algos22 A kullanıcısına yanıt
    Sizin telefon direk olarak servislik yapılabilecek bir şey yok

Ne demek rica ederim,muğlaya gelirseniz görüşebiliriz :D

• Gelmem yakın zamanda mümkün değil maalesef ama geldiğimde söz görüşürüz.

• Gençler selam
    dün gece telefonumun üstüne su dökülmüş ve sabah uyandığımda gördüm. 1,5 gün pirinçte kalınca tuşlar çalıştı, ses geliyor fakat ön ve arka kameram buğulandı. Şimdilik tekrar pirince koydum çünkü elimden bir şey gelmiyor :D Kameralardaki buğu veya belki göremediğim nemler telefonda oksitlenme yapıp zarar verir mi. ya da kamera buğusunu kendim nasıl yok ederim ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.