Şimdi Ara

Xperia z virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu Android bölümüne mi açsam diye kararsız kaldım ama z kullanıyorum diye sony forumuna sorayım dedim bi mesaj geldi androidinize virüs bulaştı şöyle şöyle zararları olacak diye bende hemen virüs programı yükledim tarama ile halledilir mi yüklediğim Program Advanced Care. Açıkcası programlarada güvenmiyorum sizin önereceğiniz Program var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu mesaj fake. Yani pek inanmayin boyle seylere. Ad.fly gibi sitelerin reklamlarindan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: ucantcme

Hocam bu mesaj fake. Yani pek inanmayin boyle seylere. Ad.fly gibi sitelerin reklamlarindan biri

Teşekkürler hocam Mantıken düşünüldüğünde anti programı olmadığı halde uyarı nasıl gelebilir ki :)

• emeksiz005 E kullanıcısına yanıt
    Kendi sorunun cevabını vermişsin

• Yalan tama etmeyin bunlara virüs falan girmiyor 3 senedir android kullanıyorum program dahi kullanmadım bu tür şeyler için.

• Linux tabanlı işletim sistemlerinde virüs olmaz. Ancak root (yönetici) yoluyla sisteme giriş yapmasına izin verirseniz, sisteme zarar verebilir. (bu kodlara göre değişiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 30 Ocak 2014; 14:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

Linux tabanlı işletim sistemlerinde virüs olmaz. Ancak root (yönetici) yoluyla sisteme giriş yapmasına izin verirseniz, sisteme zarar verebilir. (bu kodlara göre değişiyor)

Öyle bir olur ki ruhun duymaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Linux tabanlı işletim sistemlerinde virüs olmaz. Ancak root (yönetici) yoluyla sisteme giriş yapmasına izin verirseniz, sisteme zarar verebilir. (bu kodlara göre değişiyor)

iyi guldum gece gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

iyi guldum gece gece

(qaqaq)

• root yoksa no problem
  • Teşekkürler

• androidde normaldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.