Şimdi Ara

Xperia Z1 Su Geçirdi [THH Kararı Çok Yakında] 28Ekim 2014 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
5
Favori
3.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: salvatore18

Hocam bekliyorum halen 4.ay a girdik telefon yatıyor öylece bundan sonra sevmeye sevmeye iphone alıcam sanırım en azından apple ürünleri tuzlu ama müşteri memnuniyeti var. THH den sonuç bekliyorum hocam. Iphone6 64 gb alır bakarım keyfime şarj olayınada katlanırız ne yapalım.

Umarım güzel haber alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: le_vlo

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güzel seçim Peki karar sonrası 15gün bekledin mi? Yoksa karar sonrası direk mi irtibata geçtin mağazayla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le_vlo -- 10 Şubat 2015; 19:44:24 >
  • quote:

Hayırlı olsun güzel seçim Peki karar sonrası 15gün bekledin mi? Yoksa karar sonrası direk mi irtibata geçtin mağazayla?

Yok Hocam brn beklemeden aradım. Gold pc de bu işlere bakan kadını buldum netten adını öğrendim. Daha sonra aradım dedim parayı ödeyin bir kadın çıktı belki itiraz ederiz dedi.bende haciz başlatırım dedim. Sonra o kadına bağladı beni mehtap hanım diye biri.o da bana itiraz edecek durum yok paranız ödenecek dedi. Toplantı oluyor ondan sonra ödeniyormuş bu paralar 10 gün toplantıyı bekledim sonra hemen ödediler paramı. Gittim z3 aldım hemen :) teşekkür ederim z3 başka bir şeymiş hocam. Z den sonra çok aaşmışlar olayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Yok Hocam brn beklemeden aradım. Gold pc de bu işlere bakan kadını buldum netten adını öğrendim. Daha sonra aradım dedim parayı ödeyin bir kadın çıktı belki itiraz ederiz dedi.bende haciz başlatırım dedim. Sonra o kadına bağladı beni mehtap hanım diye biri.o da bana itiraz edecek durum yok paranız ödenecek dedi. Toplantı oluyor ondan sonra ödeniyormuş bu paralar 10 gün toplantıyı bekledim sonra hemen ödediler paramı. Gittim z3 aldım hemen :) teşekkür ederim z3 başka bir şeymiş hocam. Z den sonra çok aaşmışlar olayı.

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim

• le_vlo L kullanıcısına yanıt
    martın başına ertelendi duruşma dosyada fatura olmadığından faturayı tamamladım ve bekliyorum bilgi veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzLee_ToLqa

martın başına ertelendi duruşma dosyada fatura olmadığından faturayı tamamladım ve bekliyorum bilgi veririm

Umarım hayırlı haberler alırsınız.
  • Heyet kararı için bugün gönderecem yazı gelmiş bugün eve telefonu incelemek için istiyorlar sonucu buraya yazarım arkadaşlar tereddüt eden arkadaşlar varsa hiç bir şey yok başvuru yapın sadece beklemesi zor bu firmalara 1 kuruş bile kaptırmayın.

bir aksilik olmazsa karar olumlu olacak hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

Heyet kararı için bugün gönderecem yazı gelmiş bugün eve telefonu incelemek için istiyorlar sonucu buraya yazarım arkadaşlar tereddüt eden arkadaşlar varsa hiç bir şey yok başvuru yapın sadece beklemesi zor bu firmalara 1 kuruş bile kaptırmayın.

bir aksilik olmazsa karar olumlu olacak hadi hayırlısı.

Hocam Allah herkese sizin gibi sabır versin Vallahi taktir ettim çabanızı, umarım lehinize sonuçlanır da alırsınız paranızı. Milyar dolarlık ciro yapar firmalar ama hatalarını kabul etmezler. Sİnir olmamak elde değil

• quote:

quote:

yarın duruşma var hayırlısı :)
  • quote:

quote:

quote:

Sonuç ne oldu acaba? Umarım iyi sonuç aldınız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sonuç ne oldu acaba? Umarım iyi sonuç aldınız.

karar çıktı hocam yazmayı unuttum. herkeze veriyorlar hem mahkemeler hem hakem heyetleri ama artık sadece hakem heyetlerine dava açiliyor yasa değişti 3.300 TL üstüne mahkemeye açiliyor. ben yasa çikmadan önce dava açmiştim.

Mağdur arkadaşlar sorularınız varsa PM atın itinayla cevaplarım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.