Bildirim
Xperia z1 üst bildirim çubuğu aptallaşması. Videolu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mobildeyim de ne gibi aptallasma aciklayabilir misiniz merak ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis üstten çektiğimiz çubuk kendiliğinden açılıyor kapanıyor aşağı yukarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
Reis üstten çektiğimiz çubuk kendiliğinden açılıyor kapanıyor aşağı yukarı
:D bende de bazen kapatıp açınca klavye deliriyor bi daha kapatip açınca da duzeliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Klavyede öyle yapıyor clean master çalıştırınca düzeliyor
Seneye z2'nin hazin sonu böyle olabilir...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Elin terli iken kullanıyor musun terin sıvısı ekranda kalıyor mu böyle zamanlarda ona dikkat et. Çünkü elim terliyken kullanamıyorum cihazı ekran sapıtıyor kendkendine işlemeye başlıyor :) -
Islak elle filan çok elliyorum silmiyorumda ondan sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
Islak elle filan çok elliyorum silmiyorumda ondan sanırım
Ne kadar suya dayanıklı kasa üretse de ekrana su temas ettiği anda sapıtıyor ekran, biraz buna yönelik çalışmaları lazım. Su altında çekim yaparken menüye dönme olayları da oluyor gülünç açıkçası. Sorun yazılımsal değildir yani sanmıyorum ıslak elle kullanmamaya dikkat et. :) -
Islak elle kullanma olayını aklıma sokunca yazılımsal olmadığını düşündüm
Merhaba,
Benim Z1'de de aldığımdan beri aynı sorun var. Üstteki cam sıcak soğuk farkı olan yerde hafif nemlendiğinde daha çok yaptığını fark ettim. Sonra ekranı güzel silince sorun gidiyor. Sanki ekranın sol üst köşesindeki bildirim çubuğuna birisi seri bir şekilde dokunuyor. Bence ekranın hafif nemlenmesi ile bu noktada bir dokunma hissi oluşuyor. Akıllı telefonlarda ekranın altında çok hafif bir hava katmanı oluşturuluyor diye biliyorum. Sanırım benim telefonun bu bölgesinde bu hava katmanı ya çok az ya da eksik. Bence bundan kaynaklanıyor zira araştırdım pek bir kimsede yok bu sorun. O nedenle software problemi olduğunu sanmıyorum. Telefonun garantisi var ama her zaman yapmadığı için muhtemelen sorun yok diye geri gönderecekler. Onunla da bu yüzden uğraşmak istemiyorum açıkcası. Bu konuda yardımcı olabilecek veya tavsiyesi olan birisi var mı? -
Bende de aynı sorun var ve nemden falan kaynaklandığı düşünmüyorum. Aniden başladı. Servise gönderdim geri geldi ama sorun devam ediyor. En sonunda sinirlenip duvara vuracam heralde.
Nemden yapıyor olabilir bende öyle sanırım bazen saç kurutma makinesiyle ıstıyorum ekranı çok iyi oluyor zararlı olsada -
Sizin telefonlarda da koruyucu film var mı? Ben koruyucu filmin kalitesizliğinden olabileceğini de düşünüyorum. Temperli camlar çıkmış. Bir de ondan takıp denesem mi acaba düşünüyorum... -
Jelatin var ama çok kaliteli bir şey almadım suya soktuğumdan iyi alsamda zarar görüyor
Bende de aynı problem var. Daha önce baya bi araştırmıştım. Sorun yazılımsal. Yabancı bir sitede çözümü bulmuştum. Ama sonra yaparım deyip siteyi kapatmıştım. Şimdi o siteyi bulamıyorum. -
Arkadaşlar,
Konuyu hortlatmak istemem ancak aynı sorunun z2 telefonda olanı şu anda benim başıma geldi. -
yazılımsal sorun ama kendiliğinden geçti bende -
Evet kesinlikle yazılımsalmış, sorunun çözümüne ne kırmızı reset düğmesi ile nede kapat/aç ile ulaşabildim.
Bilgisayara bağlayıp onar kısmından tekrar yazılımını yükleyip yazılım yüklemesi bittiğinde sorun çözülmüş halde kullanmaya başladım.
En azından hızlanmış oldu diye kendimi avutuyorum. :)
Teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: aykutkk
Evet kesinlikle yazılımsalmış, sorunun çözümüne ne kırmızı reset düğmesi ile nede kapat/aç ile ulaşabildim.
Bilgisayara bağlayıp onar kısmından tekrar yazılımını yükleyip yazılım yüklemesi bittiğinde sorun çözülmüş halde kullanmaya başladım.
En azından hızlanmış oldu diye kendimi avutuyorum. :)
Teşekkür ederim.
Sorun ortadan kalktıysa sıkıntı yok
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- türk telekom numara değiştirme
- turkcell t10
- şeffaf kılıf beyazlatma
- sim araç kiti nedir
- asker telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X