Şimdi Ara

Xperia Z2 Ahize Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, Yaklaşık 1 hafta önce Avea bayiisinden Xperia Z2 beyaz modelini satın aldım. 1 Gün sonra telefonun ahizesinde bi cızırtı olduğunu farkettim, ama bu sürekli değil ara sıra oluyordu. Bende bunun donanımsal bi sorun olduğunu düşünerek Avea bayiisine gittim telefonu iade etmek istediğimi söyledim fakat hiç bir şekilde kabul etmediler, iade alamayacaklarını, telefonu teknik servise göndermem gerektiğini söylediler. Bende teknik servise gittim, 1 gün sonra telefonu iade ettiler hiç bir sorun yok dediler ama sorun hala devam ediyordu, tekrar servise verdim ve dün hiç bir sorun yok diyerekten cihazı geri verdiler. Ama sorunum hala devam ediyor, bu sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mıdır ? Bütün Z2 lerde aynı sorun var mıdır ?

Son olarak, Tüketici hakem heyetine başvuru yapsam telonun iadesini yapabilir miyim ? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• dün bende eşime siyah z2 aldım. o da aynı şeyden şikayet ediyor. biraz araştırdım servis bununla ilgili giden herkese bir şey yok diyerek telefonu geri iade ediyormuş. çözümü bilen birileri var mı acaba.
  • o zaman bu bir kronik sorun ve buna bir el atmaları gerekiyor
  • Telefonu alalı yaklaşık 2 hatfa oldu aynı sorun bende de var ama sürekli olmuyor, çekim kuvvetinden, operatörden ya da başka birşeyden kaynaklandığını düşünüyorum. Telefondan çok memnunum.
  • Evet her zaman olmuyor muhtemelen hat ile alakalı olabilir, Turkcell de daha iyi ses geliyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.