Şimdi Ara

Xperia Z2 Dokunmatik Sorunu (Garantiye gönderdim.500 tl para istediler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda bir kaç tane böyle konu açılmıs ama tam olarak istediğim yanıtları alamadığım için tekrar açmayı uygun buldum. Telefonun ekranı sabahına normal çalışıp hiç bir sorunu yokken bir den kendi kendine basmaya başladı. Kendi kendine ayarlara giriyor parlaklık falan değistiriyor. Yani kendi kendine takılıyor diyeyim. Telefonu daha önce evet suya soktum ama hiç bir sorunu yoktu su kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum üstüne telefonu pirincede koydum sorun çözülmedi. Garantiye gönderirsem kesin çözüm olur mu çünkü bazı konularda telefon gene sorunlu gelmiş değişim yapmamışlar falan ben 1 ay boşuna mı beklerim yoksa göndermem kesin çözüm olur mu

Ürünü 28. de garantiye yollamak üzere bizim burada ki telekom a verdim. Daha sonra üstünden 7 8 iş günü geçti ben Fonotel i arıyayim telefonum durumunu sorayım dedim. Fakat telefonu açmadılar bende onlara mail attım.Onlarda bana telefonunuz hakkında daha işlem yapılmadı şeklinde geri bildirim attılar.

Ayın 12. sinde siteye girip baktığımda telefonun ekran değişimi için 500 tl istediklerini gördüm. Yan taraftaki düşme izlerini bahane ederekten. Ben tekrardan bunlara mail attım

şimde onlardan yanıt bekliyorum yanıt geldiğinde paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevelationS16 -- 12 Ekim 2015; 21:08:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RevelationS16

Merhaba arkadaşlar forumda bir kaç tane böyle konu açılmıs ama tam olarak istediğim yanıtları alamadığım için tekrar açmayı uygun buldum. Telefonun ekranı sabahına normal çalışıp hiç bir sorunu yokken bir den kendi kendine basmaya başladı. Kendi kendine ayarlara giriyor parlaklık falan değistiriyor. Yani kendi kendine takılıyor diyeyim. Telefonu daha önce evet suya soktum ama hiç bir sorunu yoktu su kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum üstüne telefonu pirincede koydum sorun çözülmedi. Garantiye gönderirsem kesin çözüm olur mu çünkü bazı konularda telefon gene sorunlu gelmiş değişim yapmamışlar falan ben 1 ay boşuna mı beklerim yoksa göndermem kesin çözüm olur mu

bende değilde benim arkdaşta oldu telefon sapıtmıştı.bizim fareetiğimiz enson güncellemden sonra oldu.bizim çözümse biraz basit ama işe yaradı.uygulamalarda klavye günvellemelerini kaldır,o şeki,lde kullan daha sonra tek tük olmaya başladı ama epeydir bir sorun yok.denemekte fayda var.

• Garantiye göndermeden önce sıfırlayın telefonu sonra tekrar onarma yapın devam ederse gönderin gitsin
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Daha önce yapmıştım bir oluyor bi olmuyor du bügün gönderdim kutulu değişim istiyorum dedim
  • RevelationS16 kullanıcısına yanıt
    Umarım değiştirirler tekrar sorun haline gelmez
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Umarım :) Ürün 21 iş günü içinde gelicekmiş. Sonucu buraya yazarım
  • Güncelleme geldi
    Telefonu garantiye yolladım.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.