Şimdi Ara

Xperia Z2 Kullananlar Telefonu Nasıl Koruyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Dün sony xperia Z2 telefonumu aldım. Çok aktif birisiyim, üzerine birde bisiklet sürücüsüyüm. Telefonu tam olarak nasıl koruyabilirim ? Gerçekten sadece kendi deneyimlerinizi yazın kulaktan dolma bilgileri değil ihtiyacım var. Ben şu an için cam ve silikon kılıf düşünüyorum tabi tecrübelerinize göre değişecek. Birde cam kullananlar herhangi bir telefoncudan alınan 10 TL lik camlar iş görüyormu yoksa ciddi ciddi bir Buff jelatin almalı mı 50 TL ye.

• Güncel
  • Kulaktan dolma bilgilerle şunu söyleyebilirim

Buff A para vermeye gerek yok. 20liraya takılan camı çok kırdım altı koruyor. Silikon kılıf da yeter cam varken. Kapaklo kılıf bir nebze daha iyi korur. Bisiklet kullanırken elinizde gezecekse bilemem tabi. Ben bisiklet kullanırken çantaya koyarım
  • Bisiklet kullanırken genelde kullanmamaya çalışıyorum ama telefonu çok aktif kullanıyorum. Galiba en mantıklısı ön, arka cam ve kapaklı kılıf. Kapaklı kılıflardan önerebileceğiniz bir marka var mı ? yoksa aliexpress de satılan sony kılıflardan alsam yeterli mi ?
  • Telefon sağlam olduğuna dair o kadar güvenilir bir hissiyat veriyor ki, herhangi bir koruma olmadan dahi ufak tefek darbelerden ekran kırılması gibi büyük hasarlar alacağını sanmıyorum. Bunu birkaç sefer hatrı sayılır yükseklikten telefonu düşürmüş biri olarak söylüyorum. Belki kırılma olmaz ama çok fena çiziliyor. Çizilme konusunda asla kefil olmam. Kılıfla ve titiz kullanmama rağmen, kılıfın korumadığı kamera lensi fena halde çizilmiş durumda.

Telefonu mümkün olduğunca temiz kullanmak istiyorsanız, çizilme ihtimallerini olabildiğince ortadan kaldırın. Bunun için de çok çok pahalı aksesuarlar satın almanıza gerek olduğunu düşünmüyorum.

Yani buff'a falan o kadar para vereceğinize, önlü arkalı çin işi ucuz temperli cam yapıştırın gitsin.

Ben arka kapak için "kristal şeffaf kılıf" diye satılan kılıftan,ön taraf içinse 10-15 liraya satılan uyduruk temperli camdan kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım henüz.

Edit:Telefon hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 23 Kasım 2015; 22:12:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: scuti

Bisiklet kullanırken genelde kullanmamaya çalışıyorum ama telefonu çok aktif kullanıyorum. Galiba en mantıklısı ön, arka cam ve kapaklı kılıf. Kapaklı kılıflardan önerebileceğiniz bir marka var mı ? yoksa aliexpress de satılan sony kılıflardan alsam yeterli mi ?

Ben scr10 aktif kullanıyorum. Aliexpressten ucuza alıp memnun olan da var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scuti

Bisiklet kullanırken genelde kullanmamaya çalışıyorum ama telefonu çok aktif kullanıyorum. Galiba en mantıklısı ön, arka cam ve kapaklı kılıf. Kapaklı kılıflardan önerebileceğiniz bir marka var mı ? yoksa aliexpress de satılan sony kılıflardan alsam yeterli mi ?

Yürüyüş yaparken veya bisiklete binerken bundan[simage] Xperia Z2 Kullananlar Telefonu Nasıl Koruyorsunuz?
    [/simage] kullanabilirsiniz, oldukça yararlı oluyor.

• Ben ekrana Kırılmaz cam... Arkaya da motomo diye satılan kılıftan kullanıyorum.. Kılıf cok saglam ve güzel.. Tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @tikka Koşu kol bandı almayı düşündüm fakat güç ve ses tuşlarını kullanamayacağım gibi geliyor o yüzden tam emin değilim siz kullanıyor musunuz ?

@captor34 Kırılmaz cam taktırdım ama motomo tarzı kılıfların kasayı cizdiğini okumuştum. Galiba SCR10 alabilirim.
  • scuti S kullanıcısına yanıt
    Müzik için sesi baştan ayarladığım, çağrılara da kulaklık kablosundan kumanda edebildiğim için kol bandını kullanırken güç ve ses tuşlarına gereksinim duymadım.
  • tikka T kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız benim dert edindiğim benim arama yapmam gerekirse bayağı sıkıntı çekeceğim gibi :) yine de en mantıklısı kol bandı gibi duruyor bisiklette. Yada paraya kıyıp Smart Watch almak.
  • 2 seneye yakındır kılıfsız kullanıyorum ön cam oldukça dayanıklı çizilme az ama arka cam jiletlenmiş gibi çok dayanıksız :D Üstüne bide kendi kendine çatladı 2 yerinden. Kasa çok dayanıklı ama çizilmelere çok müsait ince bir kılıfla kullanmanı öneririm. Ön cama ota b*ka kırılan dandik temperli camlardan takma. Hem dokunmatiği etkiliyor (her zaman farkedemezsin) Kaliteli bir cam filmi çek keyfine bak

Temperli camda yaşadığım dokunmatik sorununa buradan bakabilirsin.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wz125oVhRdU

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.