Bildirim
Xperia Z2 mi Xperia M5 mi acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Z5 AL -
O kadar butcem yok.d asker adamiz.d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N11'de 1750-1800 TL'ye Z5 Compact var 250TL çek al birinden 50-100 liraya sana 1600 civarına gelir, zaten M5 alsanda aynı fiyat olacak. -
Avea tarifeye ek alicam. Z5 var sadece compact yok malesef . M5 yada z2
z2 den memnun olan çok .ayrca bataryası m5 den daha iyi... -
z2nin tek avantajı batarya gibi gözüküyor, onun dışında bende alsam m5 alırdım -
Güncellemede sikinti yasarmiyim sizce ?
m5 işlemci kamera daha iyi daha güncel bence m5 -
ben de geçen hafta ikisi arasıdaydım z2 aldım bir arkadaşta m5 almış okuldan ikimiz de pişman değiliz :D kamera bakımından m5 z2'yi 3e 5e katlar o ayrı -
Cok tskkr ederim . Bi sorum daha olucak sarj konusu hakkindada bilgi verirsen cok yardimci olucan bana;)
M5 konusuna göz gezdir bence. Özellikler iyi ama üzücü bir şey çıkmasın.
Bende çok kararsız kaldım ikisi arasında bir kaç video izledim yorumları okudum falan filan derken M5 almaya karar verdim ve iyiki de almışım gayet memnunum ve hiçbir sorun yok şuan
Telefon direk olarak 6.0 alacağı için 5.0 da ısınma ve pil sorunu var bunu herkes söylüyor ve bu sorun 5.1 de giderildi o yüzden 6.0 çıkana kadar idare edeceğiz ondan sonra gerisi düzelir.
Z2 ye birkaç gün önce 5.1 güncelleme geldi ve 6.0 da gelecek ama son güncelleme olacak yönünde o yüzden M5 yeni olduğu için alabildiği kadar güncelleme alacaktır
İşlemcisine çoğu kişi dandik gözüyle bakıyor ama gerçekten en son oyunları yükledim kasma ya da donma yok gayet stabil çalışıyor, ekran geçişleri olsun uygulamalar arası geçiş olsun bir sıkıntı yok
Ama yinede tercih senin iyice araştır öyle al ben çok istediğim için aldım mutlu bir şekilde kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tşkkr edrm m5 almaya karar verdim . Saolun arkadaslar
Z2 sahibiyim sarj guzel kullanıslı tel ama arka cam 2 kez kırıldı catladı.ayar tutmuyorr artık bende degistirmeden sesaaf silikon kılıf ile kullanıyorum hala
hayırlı olsun şimdiden umarım bir sıkıntı ile ya da memnuniyetsizlikle karşılaşmazsın -
z2 al memnun kalırsın ben 2 yıl oldu kullanıyorum hala telefon canavar. -
Z3 al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun -
Arkadaşlar telefon guzel biraz gec sarj oluyo o kadar. Sarj stamia modunda 1 gunu rahat ckrtyo . Tasarm harika
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- exynos 2400
- yenilenmiş telefon nedir
- cep telefonu kim icat etti
- en iyi telefon kılıfı markaları
- gprs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X