Merhaba arkadaşlar. Talihsiz bir olay sonucu xperia z2 min şarj kapağı koptu. Cihazı vodafone dan aldım yarın garantiye göndereceğim telefonu. Sizce ücretsiz tamir olur mu ve suya dayanıklılık özelliği devam eder mi ? ücretsiz tamir olmaz ise kaç liraya halledilir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan9998
Merhaba arkadaşlar. Talihsiz bir olay sonucu xperia z2 min şarj kapağı koptu. Cihazı vodafone dan aldım yarın garantiye göndereceğim telefonu. Sizce ücretsiz tamir olur mu ve suya dayanıklılık özelliği devam eder mi ? ücretsiz tamir olmaz ise kaç liraya halledilir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
ücretsiz yapacaklarını düşünmüyorum.kullanıcı hatası diyecekler.ancak 15-20 tl civarında tamir olacağını düşünüyorum.suya karşı dayanıklılık özelliğinin gitmemesi içinde verilebilir.sarj kapagı koltugu için suya karşı dayanıklılık özelliğini yitirdi.
Kapak gitmiş cihazı değil suya neme bile yaklaştırmayın. Kapak gantiye girmez. Fiyat umarım uçuk olmaz. Arkadaşın z1'i için üç kapağı birden aliexpresten 20 lira civarında getirttip takmıştım. Yani servis 20-30 liraya hemen taktırın.
khramnK
kullanıcısına yanıt
Bugün kvk ya kendim götürdüm.Akşam kontrol ettim internetten garanti kapsamında değişmiş ve cihaz hazır yarın almaya gideceğim. Ben kapak takıldıktan sonra suya dayanıklılık özelliği devam eder mi demek istemiştim yanlış anlatmışım sanırım. Bende kullanıcı hatası deyip garanti kapsamına almazlar dedim fakat garanti dahilinde değişiminin yapıldığı yazıyor çok mutlu oldum açıkcası :)
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan9998
Bugün kvk ya kendim götürdüm.Akşam kontrol ettim internetten garanti kapsamında değişmiş ve cihaz hazır yarın almaya gideceğim. Ben kapak takıldıktan sonra suya dayanıklılık özelliği devam eder mi demek istemiştim yanlış anlatmışım sanırım. Bende kullanıcı hatası deyip garanti kapsamına almazlar dedim fakat garanti dahilinde değişiminin yapıldığı yazıyor çok mutlu oldum açıkcası :)
Kapaklar kapalı olduğu sürece suya-toza dayanıklılık devam eder. Tabi servis içini falan açıp, düzgün kapatmadıysa bir sorun çıkar mı bilemem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme