Şimdi Ara

Xperia Z3 Android 5.1.1 sürümü ile görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Xperia Z3 Android 5.1.1 sürümü ile görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde Sony'nin Xperia Z ve Z1 modelleri için de Android 5.1 güncellemesi hazırladığını, hatta bazı sızıntılarda bu güncellemenin 10 Ağustos'da başlayacağını gösteriyordu. 

Başka bir sızıntı ise Xperia Z3 tarafından geldi. Yayınlanan bir videoda Xperia Z3'ün Android 5.1.1 sürümü ile çalıştığı görülüyor. Videoda bildirim çubuğu üzerindeki bazı değişiklikler göze çarparken Wifi ve Bluetooth gibi kablosuz teknolojileri aramak için yeni kısayollar getirilmiş. Bu sayede ayarlar sekmesine girmeden bağlantı kurmak mümkün oluyor. Bunun dışında yeni güncellemenin bazı geliştirmeler ve hata gidermeler içerdiği de belirtiliyor.

Henüz bir çok cihazın Android 5.1 sürümünü almadığı düşünülürse Sony bu kez güncelleme konusunda elini çabuk tutacak gibi görünüyor.

• Avea şu cihazı 8 adet faturadan 6 adet faturaya düşürse gelecek ay ne güzel almıştım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neredesin g3

• Windows10 tarzında bildirimlerden mesajlara cevap verme seçeneğide gelebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.0.2 den ne farkı varki?

• Bıktım güncellemeden valla nerde geldi bu 5.0 Android rootluoz recovery yüklüyoruz yine güncelleme geliyor yeter be

• Güncelleme alamayan sincaplar nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosyaf

Bıktım güncellemeden valla nerde geldi bu 5.0 Android rootluoz recovery yüklüyoruz yine güncelleme geliyor yeter be

Sende telefonu güncelleme. Arkadaş mantığa bak yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: bosyaf

Bıktım güncellemeden valla nerde geldi bu 5.0 Android rootluoz recovery yüklüyoruz yine güncelleme geliyor yeter be

kafa güzel kadayıf kıvamında...hafif limon sıkıcan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.