Şimdi Ara

xperia z3 kameradaki eksiklik tespitim doğru mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fotolar ne yazık ki beklediğime göre baya bir kötü.
    pureview kullanmıştım onu beklemiyorum ama samsungların bile sonylerden iyi çekmesi ilginç.
    Sanırım yinede z3 alacağım.
  • kalite yerlerde Allah sabır versin
    birde tuşa basıp anı yakalayamadıktan sonra iki saat manual ayar yaptıktan sonra esprisi ne bunun ?
  • 20 mp peşinde koşan arkadaşlar eğer matbaacı, gazeteci vs değilse boşuna endişeleniyorlar

napacaksınız o kadar büyük ve detay fotoyu?
  • İyide 20 megapixeli dslr makineler bile anca anca sağlıklı çekiyor. Telefonda 12 mp ve üzerini zaten sağlıklı bulmuyorum. Yakınlaştıkça çamur gibi olur görüntü.
  • Z3 un olu hali bile m8in zaburitisufsitteb piksel terimli kandırmacalarindan iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerwo

20 mp peşinde koşan arkadaşlar eğer matbaacı, gazeteci vs değilse boşuna endişeleniyorlar

napacaksınız o kadar büyük ve detay fotoyu?

8 mp çekimlerini beğenmedikleri için manual ayar yapmak zorunda kalıyorlar olay o
    yani dertleri kalite
  • Z3 kullanıyorum kamerasından çok memnunum, son günlerde batarya çabuk tükeniyor neden anlamadım. Tek sıkıntım telefonla ilgili aksesuar bulamamak.
  • tespitlerin doğru ancak sende dediğin gbii bir çok çekimi otomatikde alıyorsun telefon tabi doğal olarak otomatik olarak optimize ettiği için en uygun çekim anını ve kalitesini buluyor ve onları uyguluyor diğer yandan en üst seviye ayarları elle ayarlamayı kullanıcıya bıraktıkları için en üst seviye ayarlar var ve onların kullanımları manuel'e çekilmiş, bende xperia z2 var çok kaliteli fotoğraflar ve videolar çekiyorum sorun yaşamadım hiç ilk telefonu aldığım zaman senin gibi otomatikte çektiğimde o reklamlarda gördüğümüz janjanlı resimleri görmediğimde acaba mı ? dedim ama kurcuklamaya başladığında telefon deneyimini de yaşmaya başladığın da aklında ki sorular yavaş yavaş kalkıyor elbette hala düzeltilmesi gereken bazı noktaları var ya güncellemeler de gelir yazılımsal olarak yada xperia z4 den itibaren donanımsal ve yazılımsal olarak düzenlemeler gelir :)

sen kullanmaya devam et kardeşim yavaş yavaş hepsini öğrendikçe iyi sonuçlar almaya başlarsın güzel kaliteli telefon.

• Ön kamera ile fotoğraf ve video çektikten sonra ters çeviriyor sağı sol solu sağ yapıyor bunun bi çözümü varmıdır acaba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.