Şimdi Ara

Xperia Z3 telefonum açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün havuzda Z3 ile fotoğraf falan çekiyorduk su altında çekim falanda yaptım bayağı bir fotoğraf çektim sonra havuzdan çıktığımda telefona baktım kapanmış açılmadı ses açma tuşu ile güç tuşuna aynı anda bastım 3 kere titreşti sonra birşey olmadı şarja taktım şarj falanda almadı sonra yine açmayı denedim birşey olmadı bıraktım öyle 1-2 saat sonra yine denedim açılır gibi titreşti ekran gelmedi yine 1-2 saat bıraktım açtım sony android yazısı falan geldi.Sonra yine kapandı açmaya çalıştım 1-2 dk full titreşti telefon kapatamadım titreşimi sonra yine ses tuşuna falan bastım gitti şimdi yine açılmıyor telefon su falanmı aldı acep ?? Garanti kabul edermi ? Yoksa soğuk su mu içeyim ??

Edit:Telefonu pirincin içine koydum durdu 1 gün açıldı arkadaşlar sıkıntı yok şu an için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gölgelerdekiadam -- 19 Ağustos 2015; 22:49:11 >

• up
  • Su almış telefonun. Eğer kapaklardan almadıysa ve kullanma kılavuzunda belirtilen strandartları aşmadıysanız garantili onarım veya değişim yapılır. Teknik servise gidin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.