Bildirim
Xperia Z5 Compact mı, Xperia M5 mi ?
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tabikide z5 fiyat olarak ise z3 plus -
Aynı segment telefonlar değiller ki. Tabi ki z5.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Z5 İLE M5 mukayese olmaz ....z5 daha önde -
kesinlikle z5c -
Z5C
Z5
Arada 1GB RAM farkı var.. Ancak Z Serisi olduğu için güncelleme açısından Z5C daha ön planda olacaktır kanımca. -
z5c tasarımında arka kenarlarının çıkıntıları avucu acıtıyor. kılıf bulman gerek yoksa fena. -
Öncellikle merhaba, şimdilik şöyle bir sıkıntı var biz türklerde düşük fiyata en iyi kalite isteriz( ki kim istemez böyle bir şey ). Soruya dönecek olursak öncelikle elimdeki paraya bakarım misal 1600 tl param. Sonra istediklerime bakarım . Kendimden örnekleyecek olursam bir telefonda Kamera önemlidir benim için m5 ideal bu konuda hatta beklentilerin üstünde telefondan alayıp da inceleyenler böyle diyor(Anlamadan yorum yapan sayısız insan var sorsan işlemciyi sadece adı işlemci der ha ben çok mu işte tek tük anlıyorum :) ). Fiyatıma ve isteğime uygun en iyi telefon m5 direk ona yönelirim.Bakarım biraz daha zorluya biliyorsam kendimi parasal açıdan çok daha kaliteli olan z5 yönelirim . Yani senin sorduğun soruya en güzel cevabı sen verirsin biz onu al bunu al desekte boş. İki ürün arasında bütçene ve isteğine uyan hangisi ise onu seç . Benim param m5 yeteceği için m5 alırım. Yardımcı olabildimse ne mutlu bana :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X