Şimdi Ara

XPERİA Z5mi? İPHONE 6Smi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Madem acelen yok bekle o zaman ikisiide turkiyeye tam bi giris yapsın ikisinide git yerinde incele eline al,belki sd810 dan dolayi iyi bir yazilim,sistem optimizyasyonu olmazsa cok isinacak(sonyden hu beklenmez pek ama hic belli olmaz) icabinda bi alt modellerinede bak cunku onlarda ucuzlayacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikiside hicbiseyde zorlanmaz merak etme 1 gb olsaydi 6s alma derdim ama 2gb ise sonunda adam gibi bir multitasking yapabilecek demektir.

1- 16 gblik iphone 6s alinmaz bende 6 var birde 4k video gelmis mumkun degil yetmesi.
    2- 6s telefonun en buyuk sorunu pil olacaktir ram artmis tamamda ramin kullanımıda artacak pile olumsuz etki edecektir eger uckagitci samsung gibi arka plana aldiklari islemleri oldurmezlerse o zamanda ekstra ramin bir onemi kalmiyor.

eger alacaksan 64 gb 6s plus almak gerekli oda 3500-4000 lira civarlarında olacaktir senşn butceni asar.biraz daha bekle bence karar vermek icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 11 Eylül 2015; 12:05:11 >
  • Para sıkıntı değilse 6s+

• Sanırım Türkiye,ye gelince Xperia Z5 alacağım.

• Bütçe sıkıntısı yoksa z5 premium öneririm. Ama bi hayli yüksek fiyatla çıkacak.

• 6s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SammyBoy

quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

5s kullanan birisi olarak iOS olmazsa apple bir hiç bunu biliyoruz fakat donanımsal Özellikleri de 6sın bana göre pek iyi değil z5 diyorum.

Cidden apple A işlemcileri görmezden gelip bu yorumu yapman ilginç. İlk 64 bit mobil işlemciyi apple yaptı bunu unutmaman lazım.

A7 işlemci var şuna kullandığım telefonda 0,6 saniye hız farkı olan işlemci ile aynı işi görüyor. Diğer markalar pil olsun,kamera gerek diğer donanımsal Özellikler ile Bambaşka bir yerde 6s benim için bataryanın küçülmesi ile ölü cihazdır.

• bence z5 alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.