Şimdi Ara

xphome-ser2003 boot dosya içerigi yardım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar suan makinamda hp home edition ve server2003 yuklu.ancak xp ye
    format atınca boot dosyasıda degiştigi için artık server 2003 e giremiyorum...internetten baktım ancak boot dosyasının içerigini bulamadım...
    eger birisi bana boot dosyasının içinde yazanları buraya koyarsa cok sevinirim...

• [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows Server 2003, Standard" /fastdetect

tabiki sende windows değil findows klasörüne falan yukluyse duzenlersin :)))
  • [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows 2003 Server,Standart" /fastdetect
    -------------------------------------------------------------
    valla kardes boot dosyami bu sekilde yaptım ama ser2003 u secince makina yeniden baslatıo kendini...
    biri yardım etmezse kafayı yicem ya...
  • yaw yok mu kimse,su sorunumu cozecek
  • arkadaşım önceden bu olay 2 3 defa geldi en sonunda boot.ini dosyaların yedeklerini almakta buldum sende yap
    ikincisi her pc ye göre degişiyo galiba bazılarında fast detect bazılarında optout felan yazıyo partiton felan degişiyo yazıyo duruma göre degişiyo ben internet den bi sürü buldum çogu yemedi maalesef olmadı bende yeniden kurdum aradaki fark
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS partiton yanında 2 yazmamasıydı hatırlagım kadar benim kisi şu an bu mevcut olan
    dene belki yer ii şanslar olmassa 2003 yeniden kur yedekle

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Windows Server 2003, Enterprise" /noexecute=optout /fastdetect
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

• valla attım mecburen formatı makinaya.ama bu sefer bi zeka belirtisi göstermek için boot dosyasınının kopyasını aldın:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: negroffil

valla attım mecburen formatı makinaya.ama bu sefer bi zeka belirtisi göstermek için boot dosyasınının kopyasını aldın:)

başın agrımaz hiç olmassa bundan sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.