Bildirim
xphome-ser2003 boot dosya içerigi yardım???
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows Server 2003, Standard" /fastdetect
tabiki sende windows değil findows klasörüne falan yukluyse duzenlersin :))) -
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows 2003 Server,Standart" /fastdetect
-------------------------------------------------------------
valla kardes boot dosyami bu sekilde yaptım ama ser2003 u secince makina yeniden baslatıo kendini...
biri yardım etmezse kafayı yicem ya... -
yaw yok mu kimse,su sorunumu cozecek -
arkadaşım önceden bu olay 2 3 defa geldi en sonunda boot.ini dosyaların yedeklerini almakta buldum sende yap
ikincisi her pc ye göre degişiyo galiba bazılarında fast detect bazılarında optout felan yazıyo partiton felan degişiyo yazıyo duruma göre degişiyo ben internet den bi sürü buldum çogu yemedi maalesef olmadı bende yeniden kurdum aradaki fark
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS partiton yanında 2 yazmamasıydı hatırlagım kadar benim kisi şu an bu mevcut olan
dene belki yer ii şanslar olmassa 2003 yeniden kur yedekle
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Windows Server 2003, Enterprise" /noexecute=optout /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
-
valla attım mecburen formatı makinaya.ama bu sefer bi zeka belirtisi göstermek için boot dosyasınının kopyasını aldın:) -
quote:
Orjinalden alıntı: negroffil
valla attım mecburen formatı makinaya.ama bu sefer bi zeka belirtisi göstermek için boot dosyasınının kopyasını aldın:)
başın agrımaz hiç olmassa bundan sonra
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X