bende Adore'nin fileli ofis koltuğu var. 7-8 senedir kullanıyorum. aradan geçen süreler sonrasında sorunlar çıksa da kullanmaya devam ediyorum. Bence alırken kaliteyi önemseyin. yoksa basit koltuklar daha iş görüyor en azından paran ile rezil olmuyorsun. |
Xprime oyuncu koltuğu deneyimim.(Uzak durun) (2. sayfa)
-
-
Gönül ister dxracer fakat birisi 1600 lira diğeri 6700 lira şu an. Parası olan xprime falan bakmasın gerçi olmayanda bakmasın.
-
Bu tür koltuklardan bi tane ofiste var kullandığım. Şekil olarak çok güzel duruyor ama konfor berbat ötesi. Koltuğun her yanı bi yerlerinize batıyor. Altıma minder aldım da biraz .ötüm rahatladı yoksa o da yok :) Klasik konforlu koltuklardan şaşmayın.
-
Türkiye'de, insanlık standartlarını karşılayan, döner koltuklar 10.000 liradan başlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi modelini aldın. Acaba aynı modelini mi aldık. Bende alalı 2 ay falan oluyor bende pek memnun kalmadım açıkçası. Rahatsız ediyor uzun süreli oturmalarda. Tabii eski koltuğuma göre rahat. Keşke 400-500 daha fazla para verip daha iyisi alsaydım diyorum.
-
Ana konusun da belirtiğimiz sorunlar ve olumsuz yorumlar silinmiş ve galiba konu kitlenmiş rezalet. Hawk veya Zio ya bakılmasını tavsiye ediyorum tabii ki yine de detaylı araştırmalar yapılıp alınmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X