Şimdi Ara

Xprime oyuncu koltuğu mağduru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xprime firmasından bir oyuncu koltuğu sipariş ettim va hayatımın alışveriş anlamında ilk hatasına başlamış oldum. Hepsiburada da üzerinden satıcı da kendisi olan xprime atlı oyuncu koltuğu ürün aldım. Almaz olaydım. 10.10.2022 de aldığım ürünü sözde 22.10.2022 de kargoya vermişler. Kargoyu arıyorum böyle bir ürün gelmedi kurumsal müşteri oldukları için sadece fatura oluşturduk diyorlar. Aras Kargo da nasıl böyle bir şey yapıyor anlamış değilim.

Bugün 27.10.2022 ve ürün halen kargoda gözüküyor. Xprime adlı Firmayı aradım, durumu anlattım (25.10.2022 'de) Kargoda kolinin bantları açıldığı için geri aldık ve kalite kontrol yapılıyor denildi yarın kargoda denildi. Bu nasıl bir yalan. Sadece bantları açıldıysa neden kaliteye giriyor, kaliteye girmişse bile 5 gündür neden kargoya verilmiyor?

Sonuç olarak 17 günlük bir süreç ve ne param var ortada ne de koltuk. Başka firmalar bir gün sonra siparişi yollarken bunlar ne yapmaya çalışıyorlar? Firmadan arayanlar para kazanmıyoruz amacımız sizi kazanmak diyor. Böyle bir saçmalık, böyle bir yalan yok. Paramla alışveriş yapıyorum beni kazanmak ne? Ürün 20 gün sürüyor yok halen saçma edebiyatlar peşindeler.

Tavsiye etmiyorum kimseye etmeyeceğim de. Kurumsal olmayan yerlerden almayın arkadaşlar. Yalanla başlayan bir satış, sonrasında olacak garanti sürecinde daha kötüleri olacaktır. Satış öncesi böyleyse satış sonrası nasıl olacak kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglarr4562 -- 27 Ekim 2022; 14:46:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hawk marka koltuk almıştım geçen yıl aşağı yukaru 10-12 günde gelmişti. Sanıyorum bazı firmalar sipariş ile üretim yapıyor.

• Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Evet stoksuz çalışan bir firma bu da. Ama stoksuz çalışan firmaların sıkıntıları da büyük. Bunu bilemedim. Ama sıkıntılar anlattığım gibi daha büyük kargo süreçleri vs insan para verdiği ürünü 1 gün sonra ister en geç firmalar bu konuda yarışırken bunların yaptığı başka seviye. Kargoylada anlaşıp ordanda zaman kazanıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xprime Oyuncu Koltukları
    4 yıl önce açıldı
    oyuncu koltuğu tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.