Arkadaşlar Muhammed Suicmez'in kullandığı Ibanez'in Xpt700 modelinden almayı düşünüyorum. Bu gitara sahip olan veya denemiş olan varsa bu gitar hakkındaki düşüncelerinizi söyler misiniz?
Ve de tremolosu.
Şimdiden teşekkürler.
ben aldım 3 haftadır kullanıyorum çok hoşşşşş. Sesi çok güzel sert bir tona sahip ihtiyacımı karşılıyor death metal için birebir (gorgasm necro tarzı için birebiri) . görünüşü de çok güzel sana tek - sini söyleyeyim. Askı sorunu. askı ile çalmaya kalktığında neck sola aşağıya doğru dalmaya başlıyor ama çözülebilir bir sorun ya farklı bir askı alınabilir (kalın bass askısı olabilir) ya da strap pin yerlerini değiştireceksin youtube da videosu var nereler olabileceği hakkında. tremolo pek kullanmadığım için bilgi veremeyeceğim sadece edge III diyebilirim ama deneyerek al X şeklinde olduğu için bazı arkadaşlar alışamıyorlar en azından bir yarım saat dene gitarı. inanılmaz rahat bir klavyesi var ama tabi insana göre değişir. rg370dx (satılık bu ararda pm den ulaşabilirsiniz topikten yazmayın lütfen) ten sonra çok rahat geldi bana.
bu arada söylemeyi unuttum aldığında yanında hard case de veriyorlar. öyle saçma sapan bi kılıf vermiyorlar
Ya bildiğin Death tarzı şeyler çalcam.Yani klasik tarzıyla işim yok.Sence işimi görür mü?
Ya tremolo kötü diolar?
Tremolosu dandiktir,ibanez resmen saçmalamış,gitmiş böyle güzelim bi gitara edge 3 koymuş
Bu gitar floyd rose sistemini kullanmıyomu? Nesi varki merak ettim neyi kötü mesela?
görür rahatlıkla güzel bir sound a sahip yani. tremolo dan bi sıkıntın olursa Edge Pro taktır ama uyumlu olup olmadığını araştır. ben pek tremolo olayıyla ilgilenmiyorum. gerçekten kötü diyenler nesi kötü ?
quote:
Orjinalden alıntı: Kirk Hammett
Ya bildiğin Death tarzı şeyler çalcam.Yani klasik tarzıyla işim yok.Sence işimi görür mü?
Evet cidden nesi kötü.Almak istiyorum ama bu tremolo işi kararsız kılıyo
floyd rose kullanmıyor edge III kullanıyor. edge III te floyd rose gibi ama ibanez in kendi ürettiği bir köprü sistemidir. bir kaç sitede okudum işte floyd rose a göre daha rahat tel değiştiriliyor fakat sustain fln az oluyormuş öyle birşeyler yazıyordu.
quote:
Orjinalden alıntı: Cherokee
Bu gitar floyd rose sistemini kullanmıyomu? Nesi varki merak ettim neyi kötü mesela?
Peki bu sistem çok zarar verir mi bana? Ve değiştirmek ne kadara mal olur?
yani zarar vereceğini sanmıyorum yani benim hiç sıkıntım olmadı edge III te sadece akor ama o da olur. ne kadara mal olacağı konusunda hiçbir fikrim yok. youtube a girip test videolarını izleyebilirsin xiphos fln yaz search e onlarca video.
Ya baktım da tünele gidip bi deniycem.Onlara güvenemiyorum. Bi de ne kadara aldın sen?
quote:
Orjinalden alıntı: ErrDeM3
yani zarar vereceğini sanmıyorum yani benim hiç sıkıntım olmadı edge III te sadece akor ama o da olur. ne kadara mal olacağı konusunda hiçbir fikrim yok. youtube a girip test videolarını izleyebilirsin xiphos fln yaz search e onlarca video.
3 haftalık gitardan bi sorun çıkmaz zaten,zamanla gösteriyor kendini
1.100 e aldım istanbulda bitane kitapçının altında zuhal müzik vardı oradan aldım. nakit.
quote:
Orjinalden alıntı: Kirk Hammett
Ya baktım da tünele gidip bi deniycem.Onlara güvenemiyorum. Bi de ne kadara aldın sen?
Bu gitarı almak hiç akıl karı deil,endonezya yapımı edge 3,bunun yerine kore ibanez alın modifiyesini yapın daha mantıklı
o senin kararın endonezya rg370dx var bende 1.5 senelik hiçbir derdim olmadı
ya gayet güzel bi gitar... çok deli profesyonel olmadığın sürece tremolo sana gayet mükemmel gelecektir.... klayve zaten çok rahat(ibanezin her rg serisinde olduğu gibi..) manyetiklerinin tonlarıda arkadaşların dediği gibi death metal tonuna yatkın... fakat gitarı oturarak çaldığında gitarı bacaklarının arasına alarak çalmalısın... yoksa zorlanabilirsin
güzel gitar laf yok al ama
re ye çekcem re diyez e çekcem falan diye umutlanma çekmek gerçekten çok zor edge 3 te
abi gitarı denedim tonları gayet güzel,klavyesi rahat ama şeklinden dolayı çalarken biraz zorlandım açıkcası...
Ya zaten ben de denemeden almayı düşünmüyorum.Bu ilk v tarzı bi kasa çalışım olucak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme