Şimdi Ara

Xr mı xs mi almalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • xs daha iyidir . rami fazla , kamera performansi daha iyi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir xr kullanıcısı olarak 5800 tlye xr almaktansa(ben 5300 tlye aldım tr sıfır cihazı) 6000 tl civarına xs alırım. Bir kere 5.8 inc oled ekran hem daha yüksek çözünürlüklü hem de daha kibar. Onun haricinde ram hariç donanımları aynı hatta xr ekranı daha düşük çözünürlüklü olduğu için oyunlarda daha iyidir tıpkı iphone 11 gibi. Çift kamera olayına gelirseek xs in 2. kamerası optik zoom için kullanılıyor yani iphone 11 deki ekstra geniş açılı 2. kamerayla karıştırmamak lazım, benim için tercih sebebi değil. Ben kasım aynında xr alırken xs bu fiyat olsaydı tereddüt etmeden xs alırdım kesinlikle aradaki 700 tl farka derdi.
  • quxall Q kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim. Sanırım xs alacağım ikisi arasında 300 TL fark var şu an.

• İkiside değil İphone 11

• quote:

Orijinalden alıntı: quxall

Bir xr kullanıcısı olarak 5800 tlye xr almaktansa(ben 5300 tlye aldım tr sıfır cihazı) 6000 tl civarına xs alırım. Bir kere 5.8 inc oled ekran hem daha yüksek çözünürlüklü hem de daha kibar. Onun haricinde ram hariç donanımları aynı hatta xr ekranı daha düşük çözünürlüklü olduğu için oyunlarda daha iyidir tıpkı iphone 11 gibi. Çift kamera olayına gelirseek xs in 2. kamerası optik zoom için kullanılıyor yani iphone 11 deki ekstra geniş açılı 2. kamerayla karıştırmamak lazım, benim için tercih sebebi değil. Ben kasım aynında xr alırken xs bu fiyat olsaydı tereddüt etmeden xs alırdım kesinlikle aradaki 700 tl farka derdi.
    Hocam 5300 tl ye sifir olarak nereden aldiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kararın herkes paslanmaz çelik daha iyi ekran falan diyor ama normal bir kullanıcıysan pek hissetmessin. Önemli olan aradaki fark ben o kadar çıkamadım de aldım ama o kadar cıksaydim biraz daha bekler 11 alırdım.

• Kesin olarak XS Xr alınmaz iphone 8 den farkı yok

• direk 11 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2EF209ABE

Hocam 5300 tl ye sifir olarak nereden aldiniz acaba?

Alıntıları Göster
    11.11 de aldım malum uğurbocekli siteden.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.