Ellerine emeğine sağlık keyifle okudum. Biz de ilerde peşinden geliriz. Şimdilik gözlüğe bi alışayım:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xreal/Nreal ve Rokid AR Gözlükler - [Ana Konu] (6. sayfa)
-
-
Elimde 1 adet kapalı kutu xreal bulunmakta, düşünen varsa ulaşsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Lenovo ve xreal air2 pro da cikmis. Su an en güncel ve en iyi kullanisla hangi marka alinir?
Bilen varsa yardimci olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okty_ksk -- 16 Ocak 2024; 15:26:38 >
Arkadaşlar selamlar,
Elimde Xreal Air ve Xreal Beam bulunmakta. Her ikisininde kutu ve aksesuarları mevcut. Aslında forumda görüp merak ettiğim için Japonyadan dönecek bir arkadaşıma rica ettim oradan getirdi. Çok fazla kullanma fırsatım olmadı. Asıl amacım 3 ekranda monitör niyetine kullanarak çalışmaktı ancak masaüstü pc için bunun bir yolunu bulamadım. Ekran kartımda USB-C çıkış olmadığı için Beam üzerinden Hdmi ile bağlamak yahut kablosuz bağlantı gerekiyor onda da sanal ekran uygulaması mevcut değil.
Onun haricinde Beam için Netflix, Amazon Prime uygulamaları mevcut. Beam ile film vs.. izlerken deneyim kesinlikle çok iyi (Ekstra bir cihaza bağlanmanıza gerek kalmıyor. Beam i mouse gibi kullanarak seçimlerinizi yapabiliyorsunuz).
Sanal ekran için Nebula uygulaması Macbook güncel sürümde çalışmıyordu. O problem çözülmüş. Macbook kullanıyorsanız 2 ya da 3 ekran ile çalışmanız mümkün. Asus Rog Ally ile deneme fırsatım oldu. Oyun oynamak keyifli ancak şarjı ne kadar süre gider gözlükle birlikte deneyimleyemedim.
Kargo ile göndermeyi düşünmüyorum. Sayılı kez kullandım. Ankara içi ilgilenen olursa mesaj atabilir.
Not: İki cihazı ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum. Yani Beam i ayrı satabilirim çünkü Beam olmadan gözlüğü kullanmak mümkün ancak gözlüğü sattığımda Beam in bir esprisi kalmıyor. O yüzden tercihim 2 cihazı birlikte satmak olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorLex -- 7 Şubat 2024; 22:41:22 >
-
Steam deck ile uyumunu okuyunca rokid Mac siparişini verdim.
Çin den Almanya’ya yola çıktı.
Merakla bekliyorum =)
-
Xreal air pro 2 yeni keşfettim youtube da önüme düşen bir video ile fakat konuda bulamadığım bir soru sormak istiyorum.
Lenovo legion pro 7 rtx 4090 laptopumda 1080p 120hz görüntü alabilir miyim usb type c ile? Sırf oyun ve bunun için almak istiyorum ama 60hz kullanmak istemiyorum.
Deneyenler bilgilendirirse çok memnun olurum
Destekleyen filmleri 3D olarak izlemek mümkün oluyor mu? Pc de hangi programı kullanmak gerekir 3D film izlemek için?
Pc oyunlarını 3d yapacak bir program varmıdır? Varsa en azından bazı oyunları 3d yaparak oynamak daha keyif verici olacağını düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanse -- 4 Ağustos 2024; 17:2:33 >
eğer dizüstü typc c den görüntü aktarıyorsa, muhtemelen aktarıyordur, full hd 120hz alabilirsin.
-
3d dediğin vr görüntü ise bu gözlükten alamazsın, projeksiyondan görüntü izliyormuşsun gibi gözün açısına uygun düz panel görüntü veriyor. Ancak özel bir programla görüntü sola farklı sağa farklı verilebiliyorsa belki vr ımsı bir his verilebilir.
-
Şöyle bir tutorail buldum. PC VR oyunlarını teather modda oynayabilmek için. Telefonu oyun kumandası olarak ne kadar kullanışlı olur bilemem ama bunun yerine kumanda vs ayarlanabilirse ya da en azından klavye mouse / gamepad ile oynarken teather mod bile olsa gerçekçiliği bir nebze olsun arttırabilir diye düşünüyorum. Tabiki de bi quest 3 olamaz sonuçta ar gözlük bu ama taşınabilirlik açısından laptopu ekstra monitör ile kullanmaktansa ar gözlükle kullanmak sanki daha iyi gibi geliyor. tabiki de pratikte denemek lazım.
redditFrom the nreal community on Reddithttps://www.reddit.com/r/nreal/comments/yfgn6e/cloudxr_streaming_from_steamvr
-
Ne yaparsam yapayım beam e bir türlü disney+ kurup çalıştıramadım, beam-apps teki versiyonu kurunca güncelle diyor, internetteki apk ların bazılarını denedim çalışmadı. Nasıl düzgün disney+ kurabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X