Şimdi Ara

Xsara mı Lantis mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lantise binmeyen kullanmayan yazmasın kafasına göre.
    Lantis şehir içinde en dar sokaklarda dur kalk ile bile 25-30 arası, şehirler arası 19 krş yakar. 2 senedir kullanıyorum.

parça olarak sadece kaporta aksamı pahalıdır. ön takım, alt takım vw, citroen, bwm, vs vs den daha ucuzdur. çıkma parçası çoktur. inmesi binmesi de zor değildir. nasıl atıyorsunuz ya :D
  • Bi ara hastası olduğum lantissss:)
    Focus aldık artık ilerleyen zamanlarda ne olur bilmem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

Bi ara hastası olduğum lantissss:)

Focusların bazılarında lantisde kullanılan dohc motor vardır. focus ile aynı yakar, ya da daha düşük yakar. aracın yağını suyunu eksik etmezseniz, fazla yakmaz, arıza problemi çok yaşamazsınız. Bana da parçası pahalı dediler, ama ona rağmen gittim aldım. meğerse sadece kaporta aksamı pahalı imiş, diğer parçalara çok ihtiyaç olmuyor zaten, uzun zaman bozulmuyor, bozulsada çıkma, ya da bosch'un kaliteli perçaları oluyor, onlardan alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

quote:

Orijinalden alıntı: mrt20

Bi ara hastası olduğum lantissss:)

Focusların bazılarında lantisde kullanılan dohc motor vardır. focus ile aynı yakar, ya da daha düşük yakar. aracın yağını suyunu eksik etmezseniz, fazla yakmaz, arıza problemi çok yaşamazsınız. Bana da parçası pahalı dediler, ama ona rağmen gittim aldım. meğerse sadece kaporta aksamı pahalı imiş, diğer parçalara çok ihtiyaç olmuyor zaten, uzun zaman bozulmuyor, bozulsada çıkma, ya da bosch'un kaliteli perçaları oluyor, onlardan alınabilir.

Millete kalsak binilecek araba şahin ve doğan yada broadway. Çünkü parçası ucuz :)
    Yemişim ucuzluğunu ya. Birisi bana focusun parçası pahalı dedi elektrikli aynasını 75tlye aldım :)
    şimdilik memnunum bakalım. Allah kaza bela vermesin size de

• lantisin çerçevesiz yan kapıları yeter,

temizi bulunsa kaçmayacak araba.

kazasız, boyasız, bakımlısını bulsam zevk için bi tane alırım.

sorunsuz ve çok şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: molarrr

lantisin çerçevesiz yan kapıları yeter,

temizi bulunsa kaçmayacak araba.

kazasız, boyasız, bakımlısını bulsam zevk için bi tane alırım.

sorunsuz ve çok şık.

Ben satıyorum zaten hocam... Kazasız :)

http://forum.donanimhaber.com/m_81746269/f_//tm.htm#81746269

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko1933 -- 30 Ekim 2013; 2:47:01 >
  • kardeşim 2000 model otomatik xsara mı 5 ay önce aldım..almadan önce aynen bu baslıgı defalarca okudum lantis tip olarak bencede cok guzeldı içi cok eskı geliyor du sadece ama hangısının temızını bulursam onu alırım dedım sonucta 14yasında araca guzellıkten cok gıdısıne bakmak lazım dıe dusundum ayrıca yasım 25.kendıme ait ilk aracım ailemde fiat siena dedemde renault 19var yıllarca onları kullandım onlardan sonra bu arac passat gibi konforlu gidişi harika lpg li 3000devirde 120km ile gidiyor.fıkır olsun dıye soyluyorum nakıt 13bine aldım lpg işli otomatık 155binde sol arkadan macunlu.sanzumanı yenı bıcok aracın sanzumanından konforlu ıç malzemesı beklemedıgım kadar kalıtelı bir tek havalandırma ızgaraları ve cam düğmelerı asırı dandık ben değiştirdim 50tl masrafla onlardanda kurtuldum.seytan kulagına kursun lantis icin dicek lafım yok gozum kaldı olmadı belkı xsaradan dahada ıyıdır ama evvelıyatında lux araclarda gezmedıysen xsara o paraya her beklentını karsılıcaktır.yedek parca konusunda 2 adet salınca 2 adet z rotu 2 adet amortısör hepsi ön toplam 280tl parca fıyatı sinsedoto.com dan aldım şasi no ile parca laıyorsun uyum sorunu fln olmuyor.ılk bakıma 2bın km kladı 4lt total yag 10w40 65tl hava filtre yag fıltresı polen fılterı 45tl..saygılar

• 14 sene Xsara 1.6i Clim kullandik ailecek, yaklasik 200 bin km, tup taktirmadik.

3 kere onden kaza yaptik, yagi, suyu bakimlari haricinde para harcamadik.

Uzun yolda bi'depoyla 850km civari yapiyordu, sehir icinde 600-650km civari.

Clim 1.6i modeli lpg ye uyumludur. 8 subapli 90 bg motor ortalama kullaniciyi fazlasiyla tatmin eder.

Merak ettiginiz baska bi'sey varsa cevaplarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosphoruss9 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,
    13 liraya , 2000 model, otomatik, C sınıfı araç ,
    Daha ne olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi acıkcası anlayamadım takdir mi ettiniz dalga mı geçtiniz 13lira derken ama ya benım bahtsızlıgım ya pazarlık yapamamam diyeyım 2000model lpg li doğan slx en kötüsü 11den aşşa bulamadım hyundai accent 1.5gls fln zaten 13ten basladı bunlar sahıbınden fiyatı değil araba pazarında gezdım ard arda 3 hafta sonu yok abi bulamadım satma derdim olmadan uzun süre binmek istediğim için xsara aldım anladım ki al satçı için uygun değil ama benım gibi ömrü siena r19 europa vb araclarda gecenler icin gercekten keyfli bir arac..suanki fiyatla lpg 2.84 100km de 22lira yakıyor.ısınana kadar benzını de 25krs yakıtı var.edirne sakarya arası 390 km 81tl lik gaz alıyorum uzun yol 110-130km arası gidiyorum gidiş fulleyip yola cıkıyorum adapazarına varınca fulluyorum sadece shellden alıyorum gazı sehir içi yakıtı da pek farklı değil o yuzden diorum bunun sütüne 20-25bin koymadıgım sürece 17-18binlik bir arac icin imkanı yok satmam..motor yagı degıscem yakın zamanda önere bilceğiniz bir yag olur mu yoksa farketmez git sanayıye onlar bilirmi dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosphoruss9 -- 25 Şubat 2014; 20:06:13 >

• +24edition kullanıcısına yanıt
    Kardesim aman fransiz grubundan uzak dur,japon herzaman iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • japon kısmına katılıyorum ozellıkle mazdaya.arkadasımda 2006 mazda 3 var ıcı o paraya mukkemmel kalıtelı ve motoru cok atik tek kusuru biraz fazla yakıyor.fakat iş 14-15 yaş civarı arabaya gelince bence markası milliyetınden cok o ankı durumu km sı gidişi önemli.yenı arac alıncaksa tabiki japon ama biraz daha eskiyse temiz olsun anadolu olsun.
  • 2001 model xsara-2'yi 2008 yılına kadar kullandım.Sonra Toyota Corolla D-4-D almıştım.Xsara'nın atikliğinden sonra Corolla bana çok hantal bir araba geldi ve asla alışamadım. Sadece bagaj kapasitesi bana yetersiz geldiği için değiştirmiştim xsara'yı. Ciddi bir arızası olmadı. SAdece bir kez sarj dinamosu bozulmuştu. Onuda parçayı değiştirmeden tamir ettiler. Sonra bir yakınımıza 70000 km'de verdim.Halen kullanıyor.Onda da bir egsoz değişimi haricinde bir arıza çıkarmamış.
  • akyolmur A kullanıcısına yanıt
    bana da sizin sattığınız gibi xxsara lazım.
  • Xsara tedahülden kalktı diye biliyorum. 10 yıldır xsara hiç görmedim. Hepsi perte cıktı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Xsara tedahülden kalktı diye biliyorum. 10 yıldır xsara hiç görmedim. Hepsi perte cıktı sanırım

yok ya var daha
  • sadece sahıbındende satılık 350 tane var ınsaf))))piyasada kalmayan cilalı ibo filmindeki 5metrelik chevroletler kardes
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.