Şimdi Ara

XSPC Rasa 750 RS240 Universal CPU Water Cooling Kit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

su soğutma kiti almayı düşünüyorum. fikrinizi sormak istedim bu linkteki nasıl acaba?

http://www.frozencpu.com/products/11743/ex-wat-159/XSPC_Rasa_750_RS240_Universal_CPU_Water_Cooling_Kit_Hot_Item.html

yurtışındaki sitelerde 5 üzerinden 5 vermişler ve satışı süper.

XSPC Rasa 750 RS240 Universal CPU Water Cooling Kit

Compatibility: AMD Sockets 939, 754, 940, AM2, AM3
    Intel Sockets LGA1366, LGA1156, LGA775, 603, 604
    *Requires mounting holes
    Radiator Dimensions: 125x58.5x286mm (WxDxH)
    Pump Bay Res Dimensions: 149 x 100 x 85mm (WxDxH)
    Pump performance: 750 lph
    Delivery head: 1.8m
    Voltage: 12V (4pin)
    Fans: Low Noise 1700rpm 120mm Fan x2
    Tubing Size: 7/16" ID x 5/8" OD
    Included: Rasa Black (Acetal) CPU Waterblock
    Socket 775, 1366 and 1154 Backplates
    Socket AM2 and AM3 mounting kit
    X2O 750 12V Pump/Reservoir
    5mm Blue LED with 4Pin Molex
    RS240 Radiator
    80mm to 120mm Radiator brackets
    Low Noise 1700rpm 120mm Fan x2
    120mm Fan Grill x2
    2 Meters of Clear 7/16"ID Hose
    G1/4" to 1/2" barbs x6
    Thermal Paste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chulack -- 5 Kasım 2010; 17:08:05 >

• Link versende incelesek.
  • 240 lık rad,750litrelik pompa ve hazne ıcınde,ortalama cpu blogu...

valla ne beklendıgıne dogrudan baglı bu olay..cogu ınsana yeter de artar,bırcoguna tam cuk oturur fakat yıne bırcogunu hıc tatmın etmez..bu tarz setlerde performans bellı bır yerden oteye gıdemıyor ve belli dezavantajları da cabası..tabı yıne de bütün bunları gözardı edersek veya bunlara ragmen degerlendırılip olumlu not verılebılır..

goggle da armaa yaptırdım ama test veya incelemeye rastlamadım herhalde ürün cok yeni...

bir sitenın verdıgı nota bakıp aldanmamak lazım test eden dıger sıteler bulunup hepsının değerlendirmelerıne bakmak lazım..

xspc nın radyatörünü kullanıyorum mükemmel diyebilirim imzamda da var fakat bu set ıcın bırsey dıyemıyorum...

kolay gelsın
  • link girilmiştir.
  • Rasa CPU bloğu son derece performanslı, testlerde en iyilerle başabaş mücadele içinde yani o kısımda sorun yok. Pompaya ve radyatör de tek işlemciden oluşan döngüyü rahatlıkla kaldırabilecek şekilde. İmkanın varsa almaman için neden görmüyorum.
  • xspc nin ürünlerini hep takdir etmisimdir. gayet kaliteli ve performanslilar.
    tek duzeltme yapilacak yer pompa "laing ddc veya laing d5" en performansli olanlari
    ha bu pompa hic ise yaramaz mi gayet de yarar fakat sisteme ekleyecegin fazladan blok, radyator pompayi zorlar.
  • selanlar
    yorumlarınız için teşekkürler. linkteki seti aldım 2-3 güne kurulumu gerçekleştirip sonuçları buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chulack -- 7 Kasım 2010; 19:24:08 >
  • slmlar bende kasa mod işine yeni merak salmış durumdayım.
    su sogutma sistemlerini araştırıyorum fakat merak ettigim bi nokta var.
    su pompasından çıkan suyu chipset-gpu-cpu gibi ısınanan tüm yerlerden geçirdikten sonra radyatöre göndere bilirmiyiz:?
    yani bu sistemde sadece cpu sogutuluyor.ben gerekli blokları alsam hepsini sogutmayı başarabilirmi??
  • linkte verdiğim sistemle olmaz. daha güçlü bir pompaya ve radyatör ile olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.