Şimdi Ara

xtrap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede var naapacaz yav
  • off keşke çıkmasaydım yaa bendede var
  • aynı sorun bendede oldu temin dc oldum ve bundan sora hata veriyor sanrım herkezde bu sorun var OYNANMAZ ARTIK BU OYUN
  • arkadaşarlar bize yardımcı olabilicek kimse yokmuuu bu hatadan bıktım format bile attım ama hala aynı hatayı alıyorum
  • bende de var ya napıcaz ya girmiyo saatlerdir
  • yaw ark kesin x trap yeni bir patch cıkartıor kendine ait ama ben anlamadım hic bişe bu ne dir yaw bi oyun olmaz bi xtrap hata verir bi chrlar askıda kalır bu nedir yaw o kadar para bayılıyoruz
  • Ben BıLdıgım butun herseyı denedım.. Eskıden cozum aldıgım herseyı denedım ama olmuyor.oyundan kaynaklanan bısıy var sanırım
  • bitti artık arkadaşlar.bu oyunun son 2 aydır bize çektirdikleri bıktırdı artık.yeter bırakıyorum bundan sonra ne pre alıyorum nede bu oyunu oynuyorum.cehenneme kadar yolu var geri zekalı şirketin
  • BEYLER BİLGİSAYARIMA GİRİN ORADAN C YE ORADAN PROGRAM FİLES E KNİGHT KLASÖRÜNÜ AÇIN XTRAP KLASÖRÜ VAR ONU KESİN MASAÜSTÜNE YAPIŞTIRIN TEKRAR AYNI YERE KOPYALAYIN OLUYO
  • Arkadaşlar bekleyeceksiniz x-trap kendi ftp sinden dosyaları güncelleyemiyor sanırım fpt tabanlı bir sorun
    aynı bakım sırasında oyunun kapatılması gibi bir olay bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baraddur

Arkadaşlar bekleyeceksiniz x-trap kendi ftp sinden dosyaları güncelleyemiyor sanırım fpt tabanlı bir sorun
    aynı bakım sırasında oyunun kapatılması gibi bir olay bu

yani xtrap kendine ait patch ini yükleyemiyor bütün sorun bu
  • bende launcherden başka knight dosyasının içinde launcher2 die bişey çıktı ne oluyo ki bu
  • herkesde olduguna gore sorun genel..tek cozum beklemek
  • quote:

Orjinalden alıntı: goksenin95

BEYLER BİLGİSAYARIMA GİRİN ORADAN C YE ORADAN PROGRAM FİLES E KNİGHT KLASÖRÜNÜ AÇIN XTRAP KLASÖRÜ VAR ONU KESİN MASAÜSTÜNE YAPIŞTIRIN TEKRAR AYNI YERE KOPYALAYIN OLUYO

dalga mı geçion.
  • Deli Ediyo yaaaa....

Yeni Patch gelcekte ne zaman...
  • aha bende de var hadı bakalım yandık gene
  • Bendede aynı hata girmiyor
  • evet beklemekten başka çare yok bu lanet oyunu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.