aynı sorun bendede oldu temin dc oldum ve bundan sora hata veriyor sanrım herkezde bu sorun var OYNANMAZ ARTIK BU OYUN
arkadaşarlar bize yardımcı olabilicek kimse yokmuuu bu hatadan bıktım format bile attım ama hala aynı hatayı alıyorum
bende de var ya napıcaz ya girmiyo saatlerdir
yaw ark kesin x trap yeni bir patch cıkartıor kendine ait ama ben anlamadım hic bişe bu ne dir yaw bi oyun olmaz bi xtrap hata verir bi chrlar askıda kalır bu nedir yaw o kadar para bayılıyoruz
Ben BıLdıgım butun herseyı denedım.. Eskıden cozum aldıgım herseyı denedım ama olmuyor.oyundan kaynaklanan bısıy var sanırım
bitti artık arkadaşlar.bu oyunun son 2 aydır bize çektirdikleri bıktırdı artık.yeter bırakıyorum bundan sonra ne pre alıyorum nede bu oyunu oynuyorum.cehenneme kadar yolu var geri zekalı şirketin
BEYLER BİLGİSAYARIMA GİRİN ORADAN C YE ORADAN PROGRAM FİLES E KNİGHT KLASÖRÜNÜ AÇIN XTRAP KLASÖRÜ VAR ONU KESİN MASAÜSTÜNE YAPIŞTIRIN TEKRAR AYNI YERE KOPYALAYIN OLUYO
Arkadaşlar bekleyeceksiniz x-trap kendi ftp sinden dosyaları güncelleyemiyor sanırım fpt tabanlı bir sorun aynı bakım sırasında oyunun kapatılması gibi bir olay bu
quote:
Orjinalden alıntı: Baraddur
Arkadaşlar bekleyeceksiniz x-trap kendi ftp sinden dosyaları güncelleyemiyor sanırım fpt tabanlı bir sorun aynı bakım sırasında oyunun kapatılması gibi bir olay bu
yani xtrap kendine ait patch ini yükleyemiyor bütün sorun bu
bende launcherden başka knight dosyasının içinde launcher2 die bişey çıktı ne oluyo ki bu
herkesde olduguna gore sorun genel..tek cozum beklemek
quote:
Orjinalden alıntı: goksenin95
BEYLER BİLGİSAYARIMA GİRİN ORADAN C YE ORADAN PROGRAM FİLES E KNİGHT KLASÖRÜNÜ AÇIN XTRAP KLASÖRÜ VAR ONU KESİN MASAÜSTÜNE YAPIŞTIRIN TEKRAR AYNI YERE KOPYALAYIN OLUYO