beyler sitede araştırdım. aşağıdaki işlemi yapıyorum ama olmuyor xtrap hatası devam ediyor. yardım ne olur. ( sabahdan beri bu yüzden 2 format attım
Takip etmeniz gereken komut basamaklari ; C:/windows/system32/drivers/etc Bu klasördeki " hosts " dosyasini NotePad ile aciyorsunuz ve alta ; 4.79.218.32 xtrap.knightonlineworld.com 4.79.218.32 xtrapdev.knightonlineworld.com
u giriyorsunuz.. Daha sonra kaydedip cikiyorsunuz.. sonra ki basamak ; Knight Online klasöründe ki xtrap altklasörünü aciyorsunuz ve icindekileri siliyorsunuz. Baslat>Calistir>Cmd>ipconfig/registerdns ve ipconfig/flushdns yaziyorsunuz. son olarak Launcheri calistirip Xtrap'in kendini güncellemesini bekliyorsunuz ve giriyorsunuz.
beyler yardımcı olun okuyup çıkmayın konuyu bişiler diyin ne yapacam ben. oyundan bir arkadaşım. modem ayarlarından olabilir dedi. firewall ayarlarından bahsetti. yardım edin
cs oynuyor ve sxe kullanıyorsan xtrapla sxe çakışıyor koyu baştan yükledim ve sxe yi kapatarak girdiğimde düzeldi ama sende niçin xtrap veriyor bilemiyorum tek söyleyebileceğim sxe varsa kapat..
sxe die bişi yok birde sxe ne onuda bilmiyorum
format atacam başka kopyas xp kuracam inş. olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme