Şimdi Ara

XTrap hatası yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img212.imageshack.us/my.php?image=xtrap6bj.jpg

XTrap sürekLi hata werior oyunu siLdim tekrar kurdum XTrap dosyasını başka ark.dan aLdım antivirüsü kapattım ve bi sürü yöntem denedim ama sonuç yok haLa oyuna giremiorum... dün biLg.a antivirüs taramsı yaptıktan sora bu oLay oLdu...

konu iLe biLgisi oLan ark.Lar yardımcı oLursa sevinirim açıLan formLara baktım tam aydınLatıcı bişi yok...

• kimse yokmu yardım edebiLicek ??
  • ya ark.Lar herkes çene yapmaya geLdimmi war yardım istedimmi kimseden yardım yok bu durum beni çok üzüor... forumun amacı yardımLaşmakdır bu kadar duyarsız oLmayın hepiniz okuyup geçiorsunuz
  • up
  • XTRAP DOSYASINI SİL !!! BEN BUNU ÖNERİOM AMA YİNE DE OLMAZSA O DOSYAYI EXCART EETT
  • bilen olsaydı söylerdi daha fazla post kasma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 dk arayla post atıosun sen ne sabırsız adamsın bekle bilen biri cvplar konunu
  • ne post kasıcam ya form aşağıLara inior sora kimse okuyamıor anLadınmı ark.ım benim öLe post LA fLn işim yok form admini okursan postLarımı 0 LayabiLirsin bu benim çok umurumda oLucak bişi değiL kaç aydır üyeyim buraya yazdığım formLara bakarsan hiç post kasmadığımı anLarsın pos kassam şu anda 1000 in üzerinde oLurdu
  • worm bulaşmış. McAfee indir tarama yaptır. worm bulaşan dosyaları sil. oyunu sil. oyunun kalan klasörünü de sil. sonra tekrar kur düzelicek. silinemeyen dosyalar için bilgisayarım/başarım/dosya sistemi/sorun giderme/tüm sürücüler için önbellekleme modülünü devreden çıkar sekmesinin yanına tick koy. pcye reset at. sonra silinir.

yardımcı olabildiysem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLacK_SuNRiSe

http://img212.imageshack.us/my.php?image=xtrap6bj.jpg

XTrap sürekLi hata werior oyunu siLdim tekrar kurdum XTrap dosyasını başka ark.dan aLdım antivirüsü kapattım ve bi sürü yöntem denedim ama sonuç yok haLa oyuna giremiorum... dün biLg.a antivirüs taramsı yaptıktan sora bu oLay oLdu...

konu iLe biLgisi oLan ark.Lar yardımcı oLursa sevinirim açıLan formLara baktım tam aydınLatıcı bişi yok...

xtrap KO dosyalari'ile ilgili calisan bir dosyanin varligindan suphe ederek bu hatayi veriyor .

bilgisayarini iyi bir taramadan gecir

olmazsa format at Anti virleri kur tertemizken KO yu kur sonra dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.