BEyler Knight Online Girdigim Zaman Pc REs Atıyor Ve Xtrap Hatası Alıyordum Ve Bu Yöntemı Denedım %100 Sonuc Werdı.Sımdı Launcherı Acıyoruz Optıons'a Gırıyoruz 0radakı Kacıncı Pathcdeysek Onu 1516 ya Alıyorz Kaydetıp Tekrar Launcherı Acıyoruz tekrar Pathclerı Yukledıkten Sonra Sorunsuz Gırebılırsınız!!!
quote:
Orjinalden alıntı: baLLy59
BEyler Knight Online Girdigim Zaman Pc REs Atıyor Ve Xtrap Hatası Alıyordum Ve Bu Yöntemı Denedım %100 Sonuc Werdı.Sımdı Launcherı Acıyoruz Optıons'a Gırıyoruz 0radakı Kacıncı Pathcdeysek Onu 1516 ya Alıyorz Kaydetıp Tekrar Launcherı Acıyoruz tekrar Pathclerı Yukledıkten Sonra Sorunsuz Gırebılırsınız!!!
bence bu cozum olmaz bu hata yuzunden oyunu kac defa yeniden kuranlar var ama sorunlari hala devam ediyor yinede saol hatayı alanlarin denemesinde fayda var belki ise yarar
Ben Kendım Denedım Bı Sorun Olcagını Sanmıyom
deneyenler Varsa Uplarlarsa sevınırım
Aynı sorun bende de vardı.Her yolu denedim olmadı;ama bu yöntemle pc reset atmadı ve oyuna girdim.Ya yöntemin başarılı oldu ya da sorunu giderdiler.Neticede sana çok tşkler.Saol paylaşımın için Al sana upup.(hakettin)
Tesekkur Ederim yorum Icin.... Sorunu Olan Varsa YArdimci Olabilirim
ya benım optı onsa gırıyom olmuyo 1516 yapıyorum ne den olmuyor gerıye 1518donuyo ne yapmam lazım iımdıden ty
acaba bu her saat başı reset atmayada çözümmü ?
denenmistir olmuyor acil yeni patch gelmesi lzM ayrıca kotayada girdi bisiler :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme