cok gordum yeni patch indirirken hata veriyo diye ,Antivirusu kapatin bak nasil indiriyor
saol kanka yaptım düzeldi alah yardımcın olsun
quote:
Orjinalden alıntı: EMİN16
kanka alıfım geri alabilirmiyim gündüz oke giriyi şimdi girmiyi difrez varya silyo
quote:
quote:
kanka alıfım geri alabilirmiyim gündüz oke giriyi şimdi girmiyi difrez varya silyo
Sende difrizi siL
quote:
Orjinalden alıntı: Leg10ar
quote:
quote:
Sende difrizi siL
O da güseL
arkadaşlar knight login degil mi nasıl yapacagız ne olur yardım
beyler 1472 yi yukleyin diyonuzda pc min neresinde oldduunnu bilmiyom ..?
bu werilmişti zaten bi arkadaş wermişti bunu hem alıntı diye yaz malısın (anladın onu sen)
beyler 1472 yi yukleyin diyonuzda pc min neresinde oldduunnu bilmiyom ..? UP UP beyler pls up
quote:
Orjinalden alıntı: :::UrGanN:::
quote:
Orjinalden alıntı: explore
quote:
Orjinalden alıntı: :::UrGanN:::
Arkadaşlar bi yardımcı olabilecek varsa baksın lütfen. Dün herkesin karşılaştığı xtrap sorunuyla karşılaştım knightonlineworld forumlarında eksik dosyalar için bi link vardı ordan yükledim ve denilenleri yaptım sonuçta oyuna girdi ama 1-2 saat sonra bi hata verip oyundan attı daha sonra tekrar oyuna girmek istediğimde launcher ı açınca şöyle bi hata çıktı:
2 gündür durum böyle bi çözüm yolu bilen varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Sen Knightı tekrar yukle % 100 duzelecek
ama bende cd yok şuan ayrıca kota da dolar eğer internetten yüklersem başka bir yolu yok mudur bunun?
program filese gir knigth ın dosyasına gir. orda serwer dosyası war. onu açtıktan sonra wersiyonun sonundaki rakamı 1 arttır olur. (örneğin: wersiyon 1332 =1333 yap)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme