Şimdi Ara

XTRAP = IZDIRAP #Bİ BAKARMISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img225.imageshack.us/img225/9759/adszkb6.jpg

tarih 14 temmuz 2006

saat : 5:30 oyuna girdim ve geri cıktım

saat : 11:20 ızdırap diyo ya ben kosp u mospu hayatımda yapmadım

ama ne oldgunu anlamıyorum bu konu acılmıs gördüm de orda soruma cevap gelmedi

bugun oyuna girmem llazım clan lideri oyunu bırakıyor yani arkadas bütün esyaları bana vercek raptor shell

shar ms vs vs

bide ne olur ban filan yazmayım dururumum vahim bugun girmem lazım konu acılmıs ama cevap gelmedigi için ye topic actım

bunun için herkesden özür dilerim iyi günler şimididen teseekürler....

• bu arada perhcept dosyasındakileri sildim kapatıp actım ama olmadı

lütfen bi el atın ya
  • sorun tam olarak nedir .. ızdrap ne hatası veriyor
  • tmm gördüm , benim başıma daha farklı bir hata geldi . ancak reset atınca düzeldi . Zor gelmezse oyunu tamamen silip tekrar kurmayı dene derim ben
  • hmmm saol yapacam bu arada bu gereksiz topic için özür ama durumumu anlattım
  • KO sitesinden 1299 client indir yine aynı klasöre kur olacak. 3 gündür giremiyodum yapmadığım kalmamıştı setupu KO sitesinden çek kur girecek emin ol.
  • İnternet kafeye git sadece bugün için sonra silip tekrar yüklersin bir çaresine bakılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bak söyleyim ne olduğunu İNTERNET EXP- yada MOZİLLA firefox hangisini kullanıyorsan aç sol üstte dosya yazar tıkla ona sonra cevrimdısı calis yazar tıkla ona cevrimiçi calisir duruma gelsin kendini update yapsın
  • AYNISI DÜN BANADA OLDU OYUNU SİLDİM YENİDEN YUKLEDİM OLDU AMA OYUNU PROGRAM EKLE/KALDIRDAN SİLDİGİN ZAMAN PROGRAM FİLESDE Kİ DOSYALARIDA sil cunk xtrap ile ilgili bilgiler kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TheMaNeS_

İnternet kafeye git sadece bugün için sonra silip tekrar yüklersin bir çaresine bakılır

hahha biz cafe işletiyoz bize gel 20pc de hiçbiri girmiyor. yani düne kadardı ko sitesinden 1299 client indirip sıfırdan kurduk anca öyle oldu. rahatız artık.
  • bendede böle olmuştu ona tıklayınca oyuna girio fakat tan login olcağın yerde illegal program yüzünden kapanıodu sonunda çözümünü buldum tüm winamp msn virüs sanal disk gibi programları kapa tekrar dene kesin girio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.