bendede oldu ama bunda bir yamuk olmasın malum int . alemine guven olmuyoo?? Arkadaslar bilen birileri yorum yapsın bende denedim bendede oldu ama sakat bir yanı var mıdır acaba ???
Arkadasım yamuk bir olay yoksa super bir olay ust konu olmalıı ...
O konu beninde aklıma takılmadı değil ama net güvenliğini bilen birkaç arkadaşa danıştım hiçbir problem olmaz dediler. Ben kullanıyorum ama kafanızda soru işareti varsa kullanmayın
cvp verirsen sevinirim bilginin kaynagi neresi bu verdigin ip neresi ?
quote:
Orjinalden alıntı: arozana
vallahi tebrikler arkadasim peki bu verdigin ip nedir onu merak ettim ?
Bende bu konuyu netten buldum. işi bilen arkadaşlara sordum Hollanda ip si dediler. Sanırım telekomun değilde yurtdışı olduğundan dolayı sorun çıkarmıyor.
peki bu sınırlı aboneler için sorun çıkartırmı? anlamadığım için soruyorum...
tebrikler bravo girdi emeğe saygı .......
beyler bende ole bısey cıkmıyo ozellıklerde ? yardım lutfen
quote:
Orjinalden alıntı: furzen26
peki bu sınırlı aboneler için sorun çıkartırmı? anlamadığım için soruyorum...
Bende işe yarayınca paylaşmak istedim. Bu işi aramızda çok iyi bilenler vardır onlar bu konuda yardımcı olurlar bizler umarım. Dediğim gibi kullanıp kullanmamk sizlere kalmış ama şu ızdırap.exe denen sistemden çok daha güvenilir olduğuna inanıyorum.
Sağolasın oldu yarın pre bitiyor ama olsun .
sorduğum soruya cevap alamadım bilen arkadaşlar varmı? kotayı etkilermi bu olay
COK SAGOL OLDUUUUUUUU
resımdekı gıbı yanı
quote:
Orjinalden alıntı: arozana
quote:
Orjinalden alıntı: surkent
quote:
Orjinalden alıntı: AVCIPriest224
bendede oldu ama bunda bir yamuk olmasın malum int . alemine guven olmuyoo?? Arkadaslar bilen birileri yorum yapsın bende denedim bendede oldu ama sakat bir yanı var mıdır acaba ???
Arkadasım yamuk bir olay yoksa super bir olay ust konu olmalıı ...
O konu beninde aklıma takılmadı değil ama net güvenliğini bilen birkaç arkadaşa danıştım hiçbir problem olmaz dediler. Ben kullanıyorum ama kafanızda soru işareti varsa kullanmayın
arkadaşım ip le alakası yok yani bunun bu dns adresi ve kullanmanın hiç bir sakınası yok zaten dns olmasa net olmaz sen sadece elle ayarlamıs oluyorsun onu yoksa zaten otu olarak bi dns buluyor pc
cvp verirsen sevinirim bilginin kaynagi neresi bu verdigin ip neresi ?
HELAL DİYORUM BAŞKA SÖZ YOK ZATEN PAYLIŞIM BUDUR SAĞOLASIN! MUJXXXX DİYOM :) İCON U YOKTU KENDİM YAPAYIM DEDİM
beyler yardım lutfen pls moden bızde degıl ondan olabılırmı bızımkı ole ayar felan yapamıyom resımdekı gıbıde bısey cıkmıyo
bende gırdım ama farklı ID adresınden gırınce ban falan yemeyız dımı kardes bı de onu sorsana
dediğin yeri bulamadım.. benimkiyle alakası yok.. bulamıorum :(
aynen bende bulamadım yardım lutfen
quote:
Orjinalden alıntı: CaLL_of_BLooDY
dediğin yeri bulamadım.. benimkiyle alakası yok.. bulamıorum :(
sen ne kullaniyorsun windows olarak.
abi paylaşım dediğin böyle olur saol
kafayı yıycem beyler ya of
arkadaşlar girdim o IP lerle ama sakat geldi bana tekrar çıktım eskisi gibi yaptım en iyisi hilesiz normal halle girmek en sağlıklısı