13_0400_00000000_001 bu hatayla karşılaşıpta cözen varsa bir şeyler yazsın 2 gündür oyuna giremiyorum sacma sapan topiç acıyorsunuz bu site eger paylaşım sitesiyle bir cevap yazın bu konu şu anda benim için en önemli konu 2 gündür oyuna giremiyorum birbirimize yardımcı olalım lütfen arkadaşlar herkez nasıl xtrap sorununu cözdüyse buraya yazsın lütfen inanın bu sorunla hala benim gibi ugraşan arkadaşlar var inanıyorum bu konuda bana yardıncı olacaksınız şimdiden herkeze teşekkürler
k.o klasörünün içendeki XPvaoo.dll dosyasını sil lunchere tıkla ve hazır kolay gelsin
kardeşim denedim olmadı ilginip cevap yazdigın için teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: ATAC01
önemli değil yardımcı olamadığım için üzgünüm
quote:
Orjinalden alıntı: always59
quote:
Orjinalden alıntı: ATAC01
önemli değil yardımcı olamadığım için üzgünüm
sagol kardeşim bu kadar duyarsız arkadaşların içinde cevap yazman bile benim için önemli hata numarası 13_0400_00000000_001 bu hata numarasını degiştirsem benim için cok büyük bir sey olacak durup dururken nerden cıktı bu kafayı yiyem 1481 yükledim oyuna girdim sabah erkenden sonra dc yedim bu hata cıktı oyunu tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor resmi siteden imdirdim
yeni patch sonrası dc olan kişi saysısı arttı xtrap olayına gelince brother ın verdiği yani bu linktekihttp://forum.donanimhaber.com/m_14294773/tm.htm yeri oku çoğu kişi buradan çözüm yolunu buldu bunlara bende dahilim bu arada dc konusunda fazla bir bilgim yok ama bende sürekli dc yiyorum ve buda beni bitiriyor ne yapıcaz bilgisi olan var ben oyunu sildim yeniden yükledim kısa süreliğine de olsa dc sorununu çözdüm ama her 24 saatte bir oyunu silmek bunun çözümü olmasa gerek sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen!!!