Şimdi Ara

XTREAMER PRODIGY 3D media player (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Himedia kullandım, Piyasadaki Türkçe içerikli 3d iso ların hemen hemen hepsi var diyebilirim ve bunlar da QNAP üzerinde tutuyorum, ağdan izliyorum. Ancak Himedia da gigabit ağ olmaması kesik kesik görüntüler, bazen ses yok.. velhasıl sattım cihazı, şimdi de bu cihazı inceliyorum gigabit ağ yazıyor.. Bu cihazı ağdan deneme şansınız oldu mu, ağda 3d iso performansı nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

Ben Himedia kullandım, Piyasadaki Türkçe içerikli 3d iso ların hemen hemen hepsi var diyebilirim ve bunlar da QNAP üzerinde tutuyorum, ağdan izliyorum. Ancak Himedia da gigabit ağ olmaması kesik kesik görüntüler, bazen ses yok.. velhasıl sattım cihazı, şimdi de bu cihazı inceliyorum gigabit ağ yazıyor.. Bu cihazı ağdan deneme şansınız oldu mu, ağda 3d iso performansı nasıldır?

bır sey sormak ıstıyorum bu medıa player olayına yenı dahıl oldum bende 3d projeksıyon aldım alacagım cıhazın en ıyı 3d olması ıcın arastırıp duruyor egreat r6s hımedıa 900 b vede bu cıhaz.sızın yazınızda gordugum uzere bu ag uzerınden ızlemek nedır anlatırmısınız rıca etsem.ayrıca 3d ıcın hangı cıhaz tercıh edılmelı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

https://shop.xtreamer.net/products/Xtreamer-Prodigy-4k.html

Almayı düşünen arkadaşlara....

alsak ne olacak ki 4k anlaminda yani hdmi 2.0 ve 2.oa desteklemiyor buda görüntü, ses alaninda KISITLI SINIRLI olacak demekdir, lakin ben alirim 1080p de filmlerime bakarim diyenler icin kulllanilabilir .hdmi 1.4 ile gelmesi dogarken ölmüs bu alet bence
  • http://www.xtreamer.net/Prodigy-4k/

Merhaba ,aramızda cihazı alıp tecrübe eden var mı ?
  • işlemcisi belli realtek 1195ten bir tık geride ama xtreamer kalitesi gözönüne alındığında gözü kapalı alınır ancak türkçe altyazı desteği vs. konusu araştırılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 14 Eylül 2015; 19:05:47 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    sadays hocam, mp yi IFA fuarında 4K projeksiyonlara kaynak olarak kullanırken gördüm bir kaç inceleme sitesinde o nedenle dikkatimi çekti,
    açıkçası iso oynatma ,söylediğin gibi TR altyazı desteği ve benim için en önemlisi network üzerinden 40 küsür gb lık filmleri oynatma performansı
    merak konusu .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.