Şimdi Ara

Xtrememac Fs1 High Definition Kulaklık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu kulaklık hakkında bilgisi olan ya da deneyen varmı acaba Fiyatı elmasepetinde 270 ytl civarı..

Kaçırdıklarınızı duyun! Müzik arşivinizi yeniden keşfetmek isterseniz tek yapmanız gereken bir FS1 edinmek.
    Çoğu kulaklık, işitme cihazlarında kullanılan armature tipli tek yollu audio sürücüye sahiptir. Bu da seslerin bir hoparlörden verilmesine neden olur. FS1 ise profesyonel müzisyenler için sahnede canlı performans kulaklıkları üreten Future Sonics tarafından geliştirilen profesyonel seviyede dynamic transducer sürücü kullanır. Bu teknoloji berrak ve doğal bir ses verir ve düşük ses seviyelerinde bile sürekli düşük frekans tepkisi verebilir.

FS1 kulakiçi kulaklık olduğu ve farklı boylardaki köpük/ silikon adaptörleri sayesinde kulak içine mükemmel uyum sağladığı için dış gürültüyü yalıtmakla kalmaz, aynı zamanda uzun süreli dinlemelerde bile herhangi bir rahatsızlık vermez.

CNET tarafından 10 üzerinden 9 puan ile değerlendirilmiştir.

mobiletechreview.com tarafından 5 üzerinden 4 puan ile değerlendirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savsata -- 27 Mart 2007; 11:29:36 >

• Valla, güzele benziyor ama sesini test etmek lazım... Shure la falan bir karşılaştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 27 Mart 2007; 13:12:16 >
  • güzel kulaklık ama ben 70 ytl ye cx300 u zor aldım:D... param cok olsa böyle kulaklıklar alırdım ama kulaklık ıcınde 200 kusur ytl cok para gıbı gelıyor bana yaa.
  • Valla benim hoşuma gitti.Kimse inceleme yapmasın da kafam karışmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.