Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Silinebilir
    Merhaba, ürünü Outlet ürünü şeklinde aldım. Tutuş şeklini değiştiren bir modeldir, tampon kısmında 2 adet farklı yüksekliğe sahip aparat vardır. Bu aparatlardan yüksek olanı içinde olmadığı için iade talebi oluşturdum. Bu cuma günü kargo iadesi yapacağım. 2 gün kullandım sonra alışamadım, yüksek aparat olsaydı belki alışabilirdim. Sensör iyidir, bilindik bir markadır. PixArt 3389 sensör kullanıyor.

Ürüne ait özellikler ;
    https://cherryxtrfy.com/mice/m42-retro
    3. resimde görünen 2 aparttan üstteki yoktur. Kutu içeriği geri kalan tamdır, kutusu vardır, garantilidir. Faturasıda var. İsteyen bu fiyata tertemiz alabilir.

Kesinlikle indirim için bana yazmayın lütfen, fiyatım uygundur. Sıfır üründen farkı yoktur, aparat eksiktir, iade sürecini beklememek için satıyorum. Olmazsa cuma günü (2 gün sonra) iade için kargoya vereceğim. Ürünü 2 gün denedim toplam 10 saat diyelim, sonra kutusuna koydum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.